+31 10 7420107 info@clubjoy.be

MAAK KENNIS MET ONZE BRAND AMBASSADORS: ANITA DE BOER

mrt 25, 2019

Een groep enthousiaste brand ambassadors zet sinds kort het merk ClubJoy en ook FitSnacks.TV extra kracht bij. Tijd dus om kennis te maken met onze ambassadors. Deze keer een interview met Anita de Boer, groepsfitnessinstructrice bij Way to Fit in Lochem en Perfect Body Fitness in Zutphen.

Wat voor een persoon ben je en wat doe je zoal in het dagelijkse leven?

“Ik ben een energiek, positief iemand en ik zie altijd wel het goede en mooie in mensen en de omgeving. In het dagelijkse leven ben ik op de allereerste plaats moeder. Dit ben ik met hart en ziel, ik ben elke dag dankbaar voor dit gegeven. Daarnaast ben ik een happy instructrice!”

Je bent heel ‘happy’ om instructrice te zijn, maar hoe ben je eigenlijk in de fitnessbranche terecht gekomen?

“Zoals veel mensen ben ik begonnen met sporten om af te vallen. In eerste instantie ging ik fitnessen en maakte ik gebruik van de apparatuur in de fitnessruimte. Al snel kwam ik erachter dat dit niets voor mij is. Daarom ging ik meedoen met groepslessen en toen is de verslaving begonnen. De kilo’s vlogen eraf, dat was natuurlijk mooi meegenomen. Het mooiste vind ik het gevoel dat je hebt na de les, de kick van wat je bereikt hebt. Dit gevoel en het resultaat wilde ik elke keer uit mezelf halen. Uiteindelijk ontdekte ik dat ik er naar streefde om dit ook over te brengen op anderen. Dit wil je gewoon met anderen delen, ‘happy feeling’.”

Dat is een mooi streven, je bent dus een zeer gepassioneerde instructrice die haar kennis en gevoel graag op anderen overbrengt. Waar komt je passie voor lesgeven vandaan?

“Ik merkte dat groepsfitness voor mij ontspanning door inspanning is en sprak steeds meer mensen die precies hetzelfde ervaarden. Het blije gevoel dat je aan groepslessen overhoudt en juist ook het enthousiasme gedurende de les, vind ik heerlijk!! Dit wil ik overbrengen op de mensen, de vreugde tijdens een zware work-out. Sporten en vooral werken aan jezelf kan zo enorm leuk en zelfs ontspannend zijn.”

 

Welke lessen geef je en waar geef je deze?

“Op dit moment geef ik ClubJoy Power, ClubJoy Battle, Xcore en BBB. Dit doe ik bij Way to Fit in Lochem, Perfect Body Fitness in Zutphen en misschien binnenkort ook nog bij een andere fantastische club.”

Heel mooi dat je zoveel verschillende lessen geeft en dit in diverse clubs. Waar en wanneer kwam je voor het eerst in aanraking met ClubJoy?

“Eigenlijk pas twee jaar geleden. Na een ongeluk kon ik een tijd niet meer sporten. De mensen die mij kennen, weten dat het voor mij echt zwaar was om niet te kunnen doen wat ik graag doe. Toen kwam ik bij een sportclub waar ik probeerde opnieuw aan de slag te gaan met mezelf. Ik voelde geen druk om optimaal te moeten kunnen presteren, maar kon hard gaan wanneer ik dat wilde en even niets doen als het nodig was. Tegenwoordig probeer ik mijn energiepiek te bewaren voor de knallende tracks haha.. “

Wat vind je van de ClubJoy programma’s?

“De lessen van ClubJoy zijn erg toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die net begonnen zijn met sporten. De ‘fun factor’ is gegarandeerd aanwezig in de lessen. Het doet familiair aan en dat vind ik erg belangrijk bij het creëren van een goede sfeer. ClubJoy biedt verschillende lessen aan, dus er is voor ieder wat wils. Ook voor bijvoorbeeld kids en yoga fans. Je hoort het, ik vind het geweldig.”

In januari is FitSnacks.TV van start gegaan. Een online video platform met korte work-outs in snackformaat, trainingsadvies en voedingstips. Waarom spreekt FitSnacks.TV je aan?

“Door FitSnacks.TV toe te voegen aan je work-out routine of in de gym, kun je nog meer uit jezelf halen. Ik vind het super dat je, ondanks drukte, toch je training kan doen. Dat kan thuis of ergens anders waar je inlogt. Echt super vind ik ook de diversiteit aan work-outs. Ja, het is top.”

Je bent gevraagd om brand ambassador te worden. Waarom heb je toegezegd om dit te gaan doen?

“Toen ik gevraagd werd, was ik meteen enthousiast. Waarom? Nou, eigenlijk wat ik hierboven al noemde… de diversiteit aan work-outs en dat je, ondanks drukte, toch aan je beweging toekomt. Verder vind ik de informatie over voeding en training erg interessant. Via ClubJoy en FitSnacks.TV kunnen wij onze kennis verder uitbreiden en toepassen in onze lessen of bij personal trainingen.”

Wat houdt jouw rol als ambassadeur in?

“Voor mij betekent dit het verspreiden van kennis. Ik wil mensen bijvoorbeeld kennis laten maken met FitSnacks.TV om dit toe te passen in de club en hier de voordelen van te laten zien en ervaren. Het is jammer dat veel mensen een doel hebben en denken het niet te kunnen bereiken omdat ze erg druk zijn in het dagelijkse leven. Want, hoe kun je als ouder of verzorger met opgroeiende kinderen (plus hun hobby’s) en een baan nog tijd voor je eigen training hebben? Nou, vanwege dit soort vragen dus ben ik blij dat ik ambassadeur ben.”

Heb je nog een bepaald doel dat je graag wilt bereiken of iets dat je nog per se in je leven gedaan wilt hebben?

“Ik ben gelukkig zoals het nu is, ik had immers niet verwacht dat ik deze energie terug zou krijgen. But she’s back!!

Het is mijn doel om mensen die ergens vandaan komen, hetzij door een ongeluk, hetzij door iets persoonlijks, te laten zien en beleven dat je ook fun kunt hebben tijdens een training en meer aan kunt dan je denkt.

Voor mijzelf is het goed zo; kijk naar waar je heen wilt, niet naar waar je geweest bent (alhoewel dat wel hetgeen is wat je heeft gevormd).“

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!