+31 10 7420107 info@clubjoy.be
ClubJoy Yoga

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij?

ClubJoy Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam, daar werk je aan. Een ClubJoy Yoga sessie is inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training!

Wat mag ik verwachten van een ClubJoy Yoga® les?

ClubJoy Yoga opent de deur naar een gezonder en evenwichtiger leven. Deze les reikt zoveel verder dan alleen fysieke fitheid. Je leert contact te maken met je innerlijke kracht en vergroot jouw zelfvertrouwen.

Een ClubJoy Yoga les bevat elementen uit uiteenlopende yogastromingen, waardoor iedereen wordt aangesproken en herkenning zal vinden in deze training. Of je nu juist van heel krachtige elementen houdt, of liever de zachtheid en de rust zoekt. ClubJoy Yoga is geschikt voor iedereen. Naast een volledig uitgebalanceerde training, is ClubJoy Yoga ook een ware belevenis dankzij het samenspel van beweging, ademhaling en muziek. Na deze les voel je je als herboren.

Wat maakt een ClubJoy Yoga® les zo bijzonder?

ClubJoy Yoga onderscheidt zich op zoveel vlakken van een klassieke yogales. De diversiteit aan stromingen, maar ook de veelzijdigheid van de training, maakt ClubJoy Yoga allesomvattend. Zowel op fysiek als mentaal vlak wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te laten ontspruiten als een lotusbloem op stille wateren.

Een deskundige coach neemt jou bij de hand tijdens een zoektocht naar meer kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning. De muzikale klanken voeren je mee in een oase van rust, terwijl je op het ritme van je ademhaling van beweging naar beweging gaat. Wanneer al elementen samenvallen, ervaar je een ultiem gevoel van rust en innerlijke kracht.

Voordelen ClubJoy Yoga®

  • Je werkt aan kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie en ervaart snel resultaat.
  • Naast fysieke fitheid krijgt ook je mentale welzijn een boost.
  • De ontspannende oefeningen bieden ook steun bij dagelijkse bezigheden en zijn altijd toepasbaar, ook buiten jouw les om.
  • Een ware belevenis dankzij de meeslepende muziek en een deskundige coach.

CONNECT. GET FIT. ENJOY THE FLOW.

ClubJoy clublocator

Vind een club bij jou in de buurt. Bekijk per club het aanbod aan ClubJoy live workouts en ClubJoy Virtual.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan helpen wij jou graag verder.

ClubJoy clublocator
ClubJoy Yoga

Word ClubJoy Yoga®

instructeur

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun”gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door klanten in een sportclub.

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

+31 10 7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 011 – 650068
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.be
W: www.clubjoy.be

 

Postadres

ClubJoy
Leukerheide 3
3920 Lommel
België

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven
Nederland

Administratie

BTW nummer:
BE0828 660 409

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!