+31 10 7420107 info@clubjoy.be
ClubJoy SPECIALS

ClubJoy

SPECIALS

ClubJoy SPECIALS bestaat als pakket uit negen programma’s, allen in een 30-minuten format. De programma’s kunnen gecombineerd worden om tot een workout van een uur te komen (mix and match) of de ClubJoy SPECIALS programma’s kunnen afzonderlijk als workouts van een half uur aangeboden worden.

ClubJoy SPECIALS is een totaalpakket, dit biedt clubs en instructeurs een grote mate van flexibiliteit. De ClubJoy SPECIALS programma’s zijn niet afzonderlijk af te nemen.

ClubJoy Specials

ClubJoy PILATES

ClubJoy Pilates is een zeer toegankelijke training op heerlijke muziek, waarbij houding, lichaamsbewustzijn en adem voorop staan. In een serie fysieke oefeningen, die gekoppeld zijn aan de adem, werk je aan je lichaamshouding, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Het is dé coretraining die je kan zien als basis voor alle andere bewegingsvormen. ClubJoy Pilates is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Ideaal als je jouw lichaamsbewustzijn wilt vergroten.

ClubJoy BOOTY

ClubJoy BOOTY

ClubJoy Booty is een groepsles waarbij je met een variatie aan oefeningen op muziek werkt aan de shape van je billen en benen. Je maakt hierbij gebruik van verschillende materialen, zoals losse plates, een weerstandsband en eventueel een stang met gewichten. Op deze manier wordt gedurende de les de onderkant van het lichaam flink uitgedaagd en kun je je lichaam ieder kwartaal opnieuw blijven prikkelen.

ClubJoy BATTLE

ClubJoy BATTLE

ClubJoy Battle is een geweldige martial arts workout op contrastrijke muziek. Technieken uit verschillende vechtsporten, zoals karate, kickboksen, kungfu en capoeira, nemen je mee in een ultieme fight experience. Dynamische trap- en stoottechnieken worden afgewisseld met hartslagverhogende elementen en spierverstevigende oefeningen voor met name de benen. Je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

HIIT Barbell

ClubJoy HIIT BARBELL

ClubJoy HIIT Barbell is een high intensity interval training van 30 minuten waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell (stang met gewichten). Je wordt uitgedaagd om net iets verder te gaan dan je denkt dat je kan. ClubJoy HIIT Barbell richt zich vooral op compound oefeningen waarmee meerdere spiergroepen tegelijkertijd gemoeid zijn. De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor de meest fantastische full body workout. Laat je coachen en motiveren door jouw favoriete instructeur om tot het uiterste te gaan.

HIIT NRG

ClubJoy NRG

ClubJoy NRG is een uitdagende high intensity interval training. Uithoudingvermogen en kracht staan hier centraal. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld. Er worden tijdens de les verschillende opties aangeboden, zodat je op jouw eigen niveau kan trainen.

Dance Party

ClubJoy DANCE PARTY

ClubJoy Dance Party is een groepstraining waarbij je veel plezier beleeft, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Je leert verschillende moves en combinaties die eenvoudig worden opgebouwd, zodat iedereen de kans krijgt om ze onder de knie te krijgen. Tijdens de les dans je op jouw eigen niveau en manier van de ene dansstijl naar de andere dansstijl, zoals urban, house en show. ClubJoy Dance Party is dan ook een dynamische les vol heerlijke en stoere moves, waarbij we niet vergeten jou te laten zweten!

ClubJoy Step

ClubJoy STEP

ClubJoy Step is een leuke en uitdagende training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Met dit programma kun snel resultaat behalen dankzij de hoge vetverbranding. Je werkt aan de conditie van je hart en longen en versteviging van je billen en benen. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op- en afstapt. Daarnaast is er alle ruimte om te werken aan je coördinatie en de kracht in je bovenlichaam. Corrigeer je hele figuur en werk aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en inspirerende coach.

ClubJoy clublocator

Vind een club bij jou in de buurt. Bekijk per club het aanbod aan ClubJoy live workouts en ClubJoy Virtual.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan helpen wij jou graag verder.

ClubJoy clublocator

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

+31 10 7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 011 - 650068
(ma t/m do 09:30 - 16:30)

E: info@clubjoy.be
W: www.clubjoy.be

 

Postadres

ClubJoy
Leukerheide 3
3920 Lommel
België

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven
Nederland

Administratie

BTW nummer:
BE0828 660 409

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!