fbpx
ClubJoy Dance Party

ClubJoy

DANCE PARTY

ClubJoy Dance Party is een groepstraining waarbij het partygevoel voorop staat. Al dansend verbrand je calorieën en werk je aan een fitter lichaam. Je leert verschillende moves en combinaties die eenvoudig worden opgebouwd. Zo voelt iedereen zich binnen de kortste keren een ster op de dansvloer. Tijdens de les dans je op jouw eigen niveau van de ene dansstijl naar de andere. Stoere hiphop moves, snelle house danspassen, of rock ’n roll showelementen, je komt het allemaal tegen tijdens een ClubJoy Dance Party work-out. Kortom: een zeer gevarieerde, dynamische les vol toffe moves,  waarbij je uitgedaagd wordt en jezelf heerlijk in het zweet danst.

Is ClubJoy Dance Party iets voor mij?

ClubJoy Dance Party is geschikt voor iedereen die het liefst dansend door het leven gaat en wil werken aan een goede conditie. Natuurlijk word je uitgedaagd, maar je bepaalt zelf tot welk niveau je gaat. De coach blijft je motiveren om er iedere week weer tegenaan te gaan en het beste uit jezelf te halen. ClubJoy Dance Party is geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. In deze dans work-out maak je samen de dansvloer onveilig, heb je plezier en werk je ongemerkt aan een sterker en fitter lichaam.

Hoe ziet een ClubJoy Dance Party les eruit?

Zodra je muziek hoort, gaan jouw voeten van de vloer en de handen in de lucht. Je start met een feel good warming-up en danst vervolgens van de ene dansstijl naar de andere. Stoere urban moves en intensieve house bewegingen worden opgevolgd door een uitdagende showdance en snelle drum’-n-bass passen. Je sluit de les af met een verrassende dansstijl, met ieder kwartaal een ander thema. De korte recovery zorgt voor herstel en een mooie afsluiting van de les, voordat je de dansvloer verlaat. Je danst de sterren van de hemel en voordat je het weet, is de les alweer voorbij.

ClubJoy SPECIALS

CLUBJOY DANCE PARTY IS ONDERDEEL VAN HET CLUBJOY SPECIALS PAKKET

ClubJoy SPECIALS bestaat als pakket uit negen programma’s, allen in een 30-minuten format. De programma’s kunnen gecombineerd worden om tot een work-out van een uur te komen (mix and match) of de ClubJoy SPECIALS programma’s kunnen afzonderlijk als work-outs van een half uur aangeboden worden.

ClubJoy SPECIALS is een totaalpakket, dit biedt clubs en instructeurs een grote mate van flexibiliteit. De ClubJoy SPECIALS programma’s zijn niet afzonderlijk af te nemen.

Hier tref je een overzicht van alle programma’s waar het ClubJoy SPECIALS pakket uit bestaat:

ClubJoy Dance Party
ClubJoy Dance Party

Voordelen ClubJoy DANCE PARTY

    • Een verrassende dans work-out dankzij variatie in muziekstijlen en dance moves.
    • Toegankelijk voor iedereen, dankzij een goede opbouw in intensiteit en moeilijkheidsgraad.
    • Je leert op een ongedwongen manier de tofste moves en maakt kennis met nieuwe dansstijlen.
ClubJoy Dance Party

Resultaten ClubJoy DANCE PARTY

  • Verbetering van je conditie, coördinatie en ritmegevoel.
  •  Je wordt een ster op de dansvloer én krijgt een strakker lichaam.
  • Tijdens de ClubJoy Dance Party les verbrand je ongeveer 225 calorieën.

Share the Dance & Share the fun!

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!