+31 10 7420107 info@clubjoy.be

ClubJoy workouts

ClubJoy live workout-aanbod

Het ClubJoy live workout-aanbod bestaat uit veertien verschillende programma’s.  Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast vindt ondersteuning plaats middels opleidingen, events en managementsupport.

Hoe werkt het?

01. Licentie

Om onze live programma’s aan te bieden in jouw club, heeft jouw fitnessclub een ClubJoy licentie nodig. Elk kwartaal ontvang je een nieuwe release voor het ClubJoy programma of de programma’s waarvoor je een licentie hebt.

Het nieuwe materiaal, bestaande uit instructievideo’s, muziek, choreografieën en promotiemateriaal, is telkens vijf weken voor aanvang van het nieuwe kwartaal beschikbaar. Hierdoor hebben de instructeurs genoeg voorbereidingstijd om de nieuwe workouts bij de start van het kwartaal in je club succesvol te lanceren.

02. Opleiding

Om de ClubJoy workouts op de juiste wijze te geven, bieden wij ClubJoy Instructor opleidingen. Gedurende de praktijkgerichte ClubJoy Instructor opleidingen worden jouw instructeurs in korte tijd opgeleid om de ClubJoy programma’s succesvol in jouw club te geven.

03. Events

ClubJoy instructeurs hebben de mogelijkheid, per ClubJoy programma, een aantal keer per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold. De masterclasses tijdens de conventions geven een inspiratie boost en de clinics geven een instructeur extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… het is de ‘basis’ om de instructeurs optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

ESSENTIALS

SPECIALS

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

+31 10 7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 011 – 650068
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.be
W: www.clubjoy.be

 

Postadres

ClubJoy
Leukerheide 3
3920 Lommel
België

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven
Nederland

Administratie

BTW nummer:
BE0828 660 409

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!