fbpx
ClubJoy HIIT Barbell

ClubJoy

HIIT BARBELL

ClubJoy HIIT Barbell is een high intensity interval training van 30 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een halterstang met gewichten een losse plates. Tijdens deze work-out word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Kenmerkend voor ClubJoy HIIT Barbell zijn de zogenaamde compound oefeningen, waarmee meerdere spiergroepen tegelijkertijd gemoeid zijn. Dit zorgt ervoor dat de hartslag flink omhoog gaat. De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor een fantastische full body work-out. Laat je coachen en motiveren door jouw favoriete instructeur, om tot het uiterste te gaan.

Is ClubJoy HITT Barbell iets voor mij?

ClubJoy HIIT Barbell is geschikt voor iedereen die snel superfit wil worden. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint, je kiest zelf hoeveel gewicht je op de barbell plaatst. Dat maakt ClubJoy HIIT Barbell geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om hard te werken. Jouw coach zorgt er verder voor dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw persoonlijke grenzen kunt opzoeken en overstijgen.

Hoe ziet een ClubJoy HIIT Barbell les eruit?

ClubJoy HIIT Barbell kent een vaste opbouw. In de vlotte warming-up maak je vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Vervolgens pak je de barbell erbij. Je hartslag zal snel stijgen. Je maakt zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo en drijft jezelf tot het uiterste, met behoud van een goede techniek. Na het uitputten van de spieren is het tijd om het atletische vermogen uit te dagen en de hartslag iets te laten dalen. Dit geeft jou de boost om af te kunnen sluiten met een power peak. Moe, maar zeer voldaan verlaat je het strijdveld als overwinnaar. De dagen na de training voel je de hernieuwde energie van een fitter en sterker lichaam.

ClubJoy SPECIALS

CLUBJOY HITT BARBELL IS ONDERDEEL VAN HET CLUBJOY SPECIALS PAKKET

ClubJoy SPECIALS bestaat als pakket uit negen programma’s, allen in een 30-minuten format. De programma’s kunnen gecombineerd worden om tot een work-out van een uur te komen (mix and match) of de ClubJoy SPECIALS programma’s kunnen afzonderlijk als work-outs van een half uur aangeboden worden.

ClubJoy SPECIALS is een totaalpakket, dit biedt clubs en instructeurs een grote mate van flexibiliteit. De ClubJoy SPECIALS programma’s zijn niet afzonderlijk af te nemen.

Hier tref je een overzicht van alle programma’s waar het ClubJoy SPECIALS pakket uit bestaat:

ClubJoy HIIT Barbell
ClubJoy HIIT Barbell

Voordelen ClubJoy HITT BARBELL

  • Stoere en opzwepende muziek.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Zeer snel resultaat door de hoge intensiteit en impact.
  • Optimale inspiratie, persoonlijke aandacht en motivatie door een gedreven coach.
ClubJoy HIIT Barbell

Resultaten ClubJoy HIIT Barbell

  • Maximale calorieverbranding en hoge restverbranding.
  • Snelle vetafbraak en snelle spieropbouw.
  • Tijdens een ClubJoy HIIT Barbell les verbrand je ongeveer 500 calorieën.

Share the Impact & Share the fun!

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!