fbpx

CLUBJOY VIRTUAL

WAAROM VIRTUAL?

A

Afscheid nemen van de daluren in de groepsleszaal

De gemiddelde groepsleszaal wordt 3 uren per dag gebruikt, de rest van de dag staat de zaal leeg.

A

De groepsles gaat altijd door

Conceptuele back-up. Nooit “nee” verkopen.

A

Bioscoop ervaring

Creëer een beleving zoals tijdens een bioscoop bezoek met kwalitatief hoogwaardige workouts en de beste instructeurs.

A

Aanvullende korte workouts met behulp van On Demand

De korte workouts (van 15 of 30 minuten) zijn een aanvulling op de rest van de training in de club. Zeker ook voor het fitness publiek.

A

Doorgeefluik functie

Virtual als opstap naar live workouts. Virtual verhoogt deelname aan live lessen. Meer dan 70% van de virtual deelnemers doet ook live lessen.

A

Virtual met live instructor

Creëer een nieuw soort beleving door live en virtual te combineren.

WAT IS CLUBJOY VIRTUAL?

 

Virtual fitness

ClubJoy Virtual is een pakket van diverse virtuele groepsfitness workouts. Deze workouts worden op een groot scherm in een fitnessclubs afgespeeld. De fitnessclub leden kunnen deelnemen aan deze workouts in een groep of individueel.

 

Niveau

ClubJoy Virtual maakt gebruik van workouts die toegankelijk zijn voor ieder niveau sporter. In het workout scherm is zelfs een ‘second screen’ geïntegreerd waarop men alle lichtere of zwaardere opties kan volgen.

 

Tijdsduur

ClubJoy Virtual biedt workouts van 60 minuten, 30 minuten en zelfs van 15 minuten. Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

DE VOORDELEN VAN CLUBJOY VIRTUAL VOOR UW FITNESSCLUB

Uitbreiding services door efficiënte benutting van de beschikbare ruimte

Breid de services uit en vergroot het aanbod aan groepslessen van zo’n 3 uurtjes per dag naar de volledige dag, tegen lage kosten. Hiermee worden de m2 die normaal gesproken het grootste deel van de dag ongebruikt zijn, efficient benut.

Trek nieuwe leden aan

Consumenten zijn kritischer dan ooit en wegen het aanbod van de ene sportclub af tegen het aanbod van de andere sportclub alvorens lid te worden. Hierbij hechten potentiële leden grote waarde aan een uitgebreid pakket aan services waarbij de mogelijkheid om deze op elk gewenst moment (wanneer het hun zelf uitkomt) te kunnen gebruiken, zwaar weegt.

Vergroot de opkomst en retentie

Biedt nieuwkomers de mogelijkheid om eerst zelfvertrouwen op te bouwen in een virtuele les alvorens live lessen te gaan volgen.

Houd bestaande leden vast door een ruim aanbod aan hoogwaardige groepsfitnessworkouts die leiden tot resultaat en motiveren om te blijven trainen.

Toegang tot top-workouts

De workouts van ClubJoy Virtual zijn trainingstechnisch zorgvuldig opgebouwde workouts onder leiding van de allerbeste instructeurs. Het zijn workouts die leiden tot resultaten maar waarbij zeker het “fun”-gehalte ook een grote rol speelt.

Het werkt motiverend voor de sportclub instructeurs om de virtuele instructeurs “aan het werk” te zien waardoor ze hun eigen lessen ook naar grotere hoogtes zullen tillen.

Uitgebreid assortiment

ClubJoy Virtual heeft maar liefst 45 verschillende workouts in het assortiment. Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 12 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit. De workouts van ten minste de laatste 4 kwartalen staan continu op uw virtual player. Dit betekent dat u continu een bibliotheek van ruim 150 verschillende workouts voor uw leden beschikbaar heeft.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER VIRTUAL

Doet Virtual afbreuk aan de ‘live’ workouts?
Virtual is een aanvulling op Live. Men kan zijn/haar favoriete workout gemakkelijker inhalen of vaker doen.
Biedt Virtual een mogelijkheid om sporters te corrigeren?
De club kan er voor kiezen om, net als in de fitness, ondersteuning aan te bieden tijdens de Virtual workouts.
Doet Virtual afbreuk aan het imago van ons sportcentrum?
Niet als men een hoge mate van professionaliteit nastreeft m.b.t. de Audio/Video installatie, het geavanceerde ‘on demand’ systeem en de implementatie.
Wat als mijn bestaande leden persé een live instructor voor de groep wensen?
Allereerst geldt hier ‘onbekend is onbemind’. Daarnaast is de doelgroep voor Virtual groter dan alléén de sporters die nu al ‘live’ doen.
Waarom bied ik Virtual niet aan met een dvd?
Dit is onprofessioneel om drie redenen:

  • Ten eerste: dit is een passief systeem, gericht op een oplossing voor een probleem. Het is geen systeem gericht op rendement.
  • Ten tweede: de kwaliteit is niet goed genoeg voor het grote scherm en voldoet dan niet aan de kwaliteitswens van de sporter.
  • Ten derde: de workout is dan in spiegelbeeld.

Een succesvol draaiend virtueel groepslesrooster is voor een groot deel afhankelijk van 3 factoren:

Z
De juiste content.

Professionele video producties met motiverende, plezierige workouts die gepresenteerd worden door de beste trainers.

Z
Betrouwbare technologie.

Een gebruiksvriendelijk platvorm om probleemloos de content op af te spelen zonder afhankelijk te zijn van haperende internetverbindingen.

Z
De kwaliteit van de hardware.

Een groot scherm of combinatie van meerdere schermen met een fantastisch geluidssysteem.

DE JUISTE CONTENT, TECHNOLOGIE EN HARDWARE

ClubJoy kan u hierbij volledig van dienst zijn. Wij bieden interessante pakketten met professionele “high end” virtuele workouts in combinatie met een betrouwbaar media platform die volledig aan de wensen van uw sportclub aan te passen is.
ClubJoy Virtual heeft 50 gevarieerde, trainingstechnisch hoogwaardige workouts in het assortiment.  Ieder kwartaal komt er van iedere workout een nieuwe release uit, de releases van minimaal 4 kwartalen staan continu op de virtual players waardoor er altijd een “bibliotheek” van ruim 200 workouts beschikbaar is voor uw leden. Het fun-gehalte is bij onze workouts van groot belang. Plezierige workouts die op alle gewenste tijden gevolgd kunnen worden, zijn een enorme motivator voor uw leden om te blijven trainen en  daardoor vaker naar uw sportclub te komen, langer lid te blijven en ook anderen van uw services op de hoogte te brengen.
Voor de benodigde technologie werkt ClubJoy Virtual® samen met diverse AV leveranciers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche. ClubJoy werkt met een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

Hieronder vindt u korte video impressies van een aantal ClubJoy Virtual® workouts.⇓

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.
ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Het is een van onze populairste programma’s. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de training.
ClubJoy Yoga® is een training waarin je werkt aan de balans tussen lichaam en geest. Fitheid is meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De basis van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen.
ClubJoy Dance® is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hiphop en Street- dance. ClubJoy Dance® is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves!
ClubJoy Challenge® is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Er wordt met diverse basis stations gewerkt, na iedere paar minuten wordt er door de deelnemers gerouleerd.
ClubJoy Core® is een efficiënte workout voor je Core. In 30 minuten train je 3 ‘hoofd’ spiergroepen met 3-voudig resultaat. Je brengt je lichaam mooi in shape, bevordert je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid.
ClubJoy Fiesta® is een simpele en heel aanstekelijke dans workout. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®.
ClubJoy Fit en Shape® is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek. Je werkt aan kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Sportiviteit, plezier en gezondheid gaan hand in hand!
ClubJoy Fit 30’®  is een uitgebalanceerde, gevarieerde cardio-training. Het cardio blok duurt 20 minuten. Startend met een gedegen Warm-Up en afsluitend met een rustgevende Cool-Down biedt ClubJoy Fit 30’® een stevige workout van een half uur die voor iedereen toegankelijk is.
ClubJoy Shape 30’®  is een uitgebalanceerde, gevarieerde training waarbij de nadruk op strength ligt. Het krachtdeel duurt zo’n 20 minuten en is samen met de Warm-Up en Cool-Down een volwaardige 30 minuten durende les. Naast de tube kan middels het gebruik van losse gewichten (plates) een extra dimensie aan het krachtdeel worden gegeven.
ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere Oosterse vechtsporten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. Je bent zowel fysiek als mentaal bezig.
ClubJoy Step® is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Iedere les stap je regelmatig de step op en af! Op aanstekelijke muziek werk je aan je conditie.
THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer
CLUB IN BEELD – HÈT SPORTCENTRUM IN OLDEBERKOOP

CLUB IN BEELD – HÈT SPORTCENTRUM IN OLDEBERKOOP

Bij Hèt Sportcentrum in Oldeberkoop ben je echt lid van een “club”. Ieder lid krijgt persoonlijke aandacht en waardering. ClubJoy interviewde eigenaar Fred Ernst om meer te weten te komen over deze Friese fitnessclub met een compleet en uitgebreid aanbod aan services....

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!