fbpx
ClubJoy Vitaal

Wat is ClubJoy Fit en Shape®?

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Voor wie is ClubJoy Fit en Shape®?

ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt. ClubJoy Fit & Shape® is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een ClubJoy Fit en Shape® les eruit?

Een ClubJoy Fit & Shape® les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

Share the moves, share the fun!

Benefits Fit en Shape®

  • Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining.
  • Muziek zorgt voor herkenning, motivatie en fun.
  • Eenvoudig en met opties dus voor iedereen geschikt.
  • Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling in de training.

Results ClubJoy Fit en Shape®

  • Positief effect op botten en gewrichten.
  • Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit.
  • Tijdens de ClubJoy Fit en Shape® les verbrand je 400 tot 600 calorieën.
ClubJoy Waar te volgen

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!