fbpx

Instructor

Opleidingen

WORD GEDIPLOMEERD GROEPSFITNESS  INSTRUCTEUR

De ClubJoy opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om je op een zeer praktijkgerichte wijze in korte tijd op te leiden tot succesvolle ClubJoy groepsfitness instructeur.

We bieden diverse algemene en programma-specifieke opleidingen aan. Deze opleidingen kun je volgen in onze opleidingslocatie in Nijkerk. Vier keer per jaar is er een opleidingsronde waarin alle opleidingen aangeboden worden.

Wil je niet wachten of heb je niet de mogelijkheid om zelf naar onze opleidingslocatie te reizen? Dan kunnen wij een incompany opleiding bij jou in de club organiseren. Incompany opleidingen zijn al in te plannen vanaf één deelnemer.

ClubJoy

WORKOUTs

GROEPSFITNESS PROGRAMMA’S OM JOU TE ONDERSTEUNEN

ClubJoy biedt veertien verschillende uitgebalanceerde groepsfitnessprogramma’s die je in jouw club kunt aanbieden in de vorm van live groepsfitnesslessen. Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast word je extra ondersteund middels onze inspirerende conventions die mimimaal vier keer per jaar plaatsvinden. 

clubjoy

CONVENTIONS

BLIJF UP TO DATE EN LAAT JE INSPIREREN

ClubJoy instructeurs hebben de mogelijkheid om een aantal keer per jaar tijdens de ClubJoy Conventions te worden geïnspireerd en bijgeschoold in hun favoriete programma’s en op groepsfitnessgebied in het algemeen.

Voor aanvang van ieder kalenderkwartaal organiseert ClubJoy een convention waaraan instructeurs vrijblijvend kunnen deelnemen zodat ze goed voorbereid en succesvol de nieuwe lessen in hun eigen club kunnen lanceren.

ClubJoy

MATERIAAL

DOWNLOAD JE INSTRUCTIEMATERIAAL VIA DE MEMBER AREA

Ieder kwartaal komt er een nieuwe release uit van alle ClubJoy programma’s. Het instructiemateriaal voor deze releases is telkens vijf weken voor aanvang van het kalenderkwartaal beschikbaar. Dit geeft instructeurs ruim voldoende de tijd om zich voor te bereiden op de nieuwe lessen die zij met ingang van het ieder kwartaal op hun club lanceren.
Het instructiemateriaal is te downloaden via de member area van onze website en bestaat uit instructievideo’s (digitaal), choreografiën (digitale outlines en/of choreo notes), muziek (digitaal en/of op CD). Daarnaast is er ook divers promotiemateriaal beschikbaar zodat de instructeurs hun lessen kunnen promoten.

WAAR KUN JIJ

LESGEVEN?

AANGESLOTEN CLUBS

Heb je interesse om in meerdere clubs les te geven? Start je net of ben je even “in between” lesgeef jobs? Kijk dan op de ClubLocator welke club bij jou in de buurt aangesloten is bij ClubJoy. Neem zelf contact met de club op of vraag ons of wij dit voor je willen doen.

Nieuws & artikelen

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Ja, stuur mij nieuws & updates

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!