+31 10 7420107 info@clubjoy.be
ClubJoy logo

Clubs

ClubJoy biedt diverse services voor jouw club zoals onze vijftien programma’s die door instructeurs in de vorm van live workouts in jouw club gegeven kunnen worden. De instructeurs worden daarbij ondersteund en up to date gehouden middels opleidingen en diverse inspirerende events. Kan je advies en ondersteuning gebruiken bij het managen van je groepsfitness segment? Infomeer dan naar mogelijkheden van ClubJoy Premium.
Daarnaast bieden wij ClubJoy Virtual, hiermee kun je jouw leden gedurende de openingsuren van jouw club continu van kwalitatief hoogwaardige workouts voorzien die bovendien plezierig zijn om te doen.

ClubJoy workouts

Groepsfitness programma’s voor jouw club

ClubJoy biedt 14 verschillende uitgebalanceerde groepsfitnessprogramma’s die je in jouw club kunt aanbieden in de vorm van live groepsfitnesslessen. Van ieder programma komt er elk kwartaal een nieuwe release uit. De bijbehorende instructievideo’s, muziek en promotiematerialen worden beschikbaar gesteld aan de bij ClubJoy aangesloten fitnessclubs en hun instructeurs. Daarnaast vindt ondersteuning plaats middels opleidingen, events en managementsupport. 

clubjoy jaarplanning
ClubJoy Virtual Multifunctioneel

ClubJoy Virtual

Breid je services uit met ClubJoy Virtual

ClubJoy heeft een ruim assortiment virtuele workouts variërend in soort, intensiteit en duur.  Indien je kiest voor ClubJoy Virtual Multifunctioneel dan hebben jouw leden continu de keuze uit meer dan 500 virtuele workouts.

ClubJoy opleidingen

Investeer in een professioneel team

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde, technisch goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun” gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door de klanten in een sportclub.

ClubJoy opleidingen
ClubJoy Premium

ClubJoy Premium

Jouw groepsfitness-management in goed handen

ClubJoy Premium® is kwaliteitsmanagement voor het groepslessegment. Goede instructors zorgen voor kwaliteit en kwantiteit (volle zalen) in de groepslessen. Wij kunnen uw instructors naar dit level coachen.

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

+31 10 7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 011 – 650068
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.be
W: www.clubjoy.be

 

Postadres

ClubJoy
Leukerheide 3
3920 Lommel
België

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven
Nederland

Administratie

BTW nummer:
BE0828 660 409

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!