+31 10 7420107 info@clubjoy.be
ClubJoy Cycle logo

Is ClubJoy Cycle® iets voor mij?

ClubJoy Cycle is meer dan een random indoor cycling les. Het lesprogramma is met veel zorg en toewijding voor jou samengesteld volgens de nieuwste trainingsinzichten. Een uur lang neemt een topinstructeur jou mee langs hoge bergtoppen en maak je snelle afdalingen. Dit alles valt samen met een geweldige beleving waarbij het trainingsgevoel naar een nog hoger niveau wordt getild, dankzij de inspirerende klanken van de muziek. Op het moment dat de instructeur jou vraagt om alles te geven, is de muziek daar om jou mee te nemen en op te tillen naar een hoger niveau. Wat jouw doelstelling ook is, waar je ook vandaan komt, of je nu ervaring hebt of voor de eerste keer op de bike stapt, deze rit maakt jou sterker en fitter.  Als jij wilt werken aan een topconditie, dan is deze les bedoeld voor jou!

Wat mag ik verwachten van een ClubJoy Cycle® les?

ClubJoy Cycle staat garant voor een innovatieve indoor cycling les, ontworpen naar de meest recente wetenschappelijke inzichten op gebied van groepstraining. De trainingsinhoud zit wel goed, over alle eigenschappen van training is nagedacht. De groepsdynamiek, een topcoach en de zintuigprikkelende muziek zorgt ervoor dat jij je een uur lang onoverwinnelijk voelt en volledig op je doel afgaat. Alles valt samen tijdens deze training. Je wordt gemotiveerd om net die extra stap richting dat fitte lichaam te zetten. Deze workout geeft jou zowel op mentaal als fysiek vlak een energy boost en laat je versteld staan van jouw eigen kunnen!

Wat maakt een ClubJoy Cycle® les zo bijzonder?

We zijn er allemaal mee opgegroeid en hebben het al heel jong geleerd: fietsen! Hoe bijzonder kan een indoor cycling les dan zijn? Wat ClubJoy Cycle bijzonder maakt is de perfecte balans tussen enerzijds de best denkbare kwaliteit op het gebied van trainingsinhoud en anderzijds een optimale experience! De beleving tilt je op naar een hoger niveau en stelt je in staat om barrières te doorbreken. Een avondje sportschool wordt geen opgave meer, je gaat ernaar uitkijken.

Voordelen ClubJoy Cycle®

  • ClubJoy Cycle is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of fitheidsniveau.
  • Op en top beleving en motivatie dankzij teamdynamiek, meeslepende muziek en een topcoach.
  • Snel resultaat haalbaar dankzij een hoge vetverbranding. Pas op voor strakke billen, benen en een platte buik!
  • Je werkt aan een fitter lichaam en een topconditie.

CONNECT. GET FIT. ENJOY THE RIDE.

ClubJoy clublocator

Vind een club bij jou in de buurt. Bekijk per club het aanbod aan ClubJoy live workouts en ClubJoy Virtual.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan helpen wij jou graag verder.

ClubJoy clublocator
ClubJoy Cycle

Word ClubJoy Cycle®

instructeur

De ClubJoy opleidingen in combinatie met onze programma’s zijn ontworpen zodat instructeurs uitgebalanceerde goed opgebouwde groepslessen kunnen geven met daarbij ook veel aandacht voor het “fun”gehalte. Dit alles is van groot belang bij de positieve beleving en beoordeling van de groepslessen door klanten in een sportclub.

Let's get in touch

 

Wilt u graag meer informatie over onze services? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Telefoon:

+31 10 7420107

Bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:30 tot 16:30 uur.

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Telefoon: 011 – 650068
(ma t/m do 09:30 – 16:30)

E: info@clubjoy.be
W: www.clubjoy.be

 

Postadres

ClubJoy
Leukerheide 3
3920 Lommel
België

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
ClubJoy
P.C. Staalweg 60
3721 TJ  Bilthoven
Nederland

Administratie

BTW nummer:
BE0828 660 409

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!