fbpx

ClubJoy

Aqua AEROBIC

ClubJoy Aqua Aerobic® is een zeer toegankelijke, verfrissende groepstraining waarbij je gebruik maakt van de weerstand van het water. Hierdoor is de impact op het lichaam lager dan bij groepslessen op het land. De effectiviteit is daarentegen twee keer zo groot, omdat je in de helft van de tijd hetzelfde resultaat behaalt. ClubJoy Aqua Aerobic® is laagdrempelig, legt nadruk op het effectief uitvoeren van de oefeningen en is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Na de training voel je je fitter en energieker. 

Voor wie is ClubJoy
Aqua Aerobic®?

ClubJoy Aqua Aerobic® is uitermate geschikt voor iedereen die met de weerstand van het water wil trainen. Je werkt op een plezierige en veilige wijze aan je conditie, je spierkracht en je gezondheid.  Deze laagdrempelige vorm van bewegen is bovendien perfect voor vetverbranding. ClubJoy Aqua Aerobic® is geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een ClubJoy Aqua

Aerobic® les eruit?

De coach, de muziek en de afwisseling in het programma zorgen iedere keer voor een optimale workout. Je voert zonder al te veel onderbrekingen en op redelijk hoog tempo bewegingen uit in relatief ondiep water. Aerobische bewegingen en spierversterkende oefeningen wisselen elkaar af. Deze stimulerende training bevordert het algemene uithoudingsvermogen, de spierkracht en de algehele fitheid.

Voordelen ClubJoy Aqua Aerobic®

  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les.
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.

Resultaten ClubJoy Aqua Aerobic®

  • Je werkt effectief aan je spierconditie, spierversterking en vetverbranding.
  • Positief effect op je energieniveau, figuur en algehele fitheid.
  • Tijdens de ClubJoy Aqua Aerobic® les verbrand je gemiddeld tussen de 250 en 400 calorieën.

Nieuws & artikelen

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Ja, stuur mij nieuws & updates

Wil je op de hoogte blijven van onze events, opleidingen en regelmatig nieuws en updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijks digitale nieuwsbrief.

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!