fbpx

clubjoy

VIRTUAL

CYCLING ROUTES

ClubJoy heeft een groot assortiment ‘Virtual Cycling Routes’. Gedurende deze virtuele fietsworkouts wordt gevisualiseerd dat de sporter een fietsroute fietst bijvoorbeeld  de ‘Alpe d’Huez’ of de ‘Posbank’ route.
Natuurlijk worden deze virtuele indoor cycling workouts ondersteund door de beste muziek en de beste trainers!

CLUBJOY CYLING ROUTES

Z

50 VERSCHILLENDE WORKOUTS

ClubJoy Virtual Cycling routes bestaat uit een pakket van ruim 50 verschillende workouts waarbij verschillende routes kunnen worden gefietst. Van de Alpe d’Huez, Col de Sarenne tot de Utrechtse Heuvelrug.

Z

60, 30, 15, 10 minuten

Workouts van 60 minuten, 30 minuten en  zelfs van 15 minuten zijn beschikbaar.  Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

Z

HIGH, MEDIUM EN LOW INTENSITY

Voor verschillende doelgroepen, energielevels en fitheidsniveaus is er genoeg keuze.

Impressie

Wat heb je nodig?

basic player

monitor / TV

DE JUISTE CONTENT, TECHNOLOGIE EN HARDWARE

ClubJoy kan u hierbij volledig van dienst zijn. Wij bieden interessante pakketten met professionele “high end” virtuele workouts in combinatie met een betrouwbaar media platform die volledig aan de wensen van uw sportclub aan te passen is.

Voor de benodigde technologie werkt ClubJoy Virtual® samen met diverse AV leveranciers. Deze zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche. ClubJoy werkt met een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

Meer informatie?

Informatie-aanvraag

Vul je gegevens in dan nemen wij spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!