Events

 

ClubJoy Logo small

ClubJoy Convention

Zaterdag 24 november 2018
Black & White Sportsclub te Breda

Solid Sound Convention

Zondag 10 maart 2019
Sportcentrum Olympos te Utrecht (NL)

www.solidsoundconvention.nl/

 

 

ClubJoy Logo small

ClubJoy Instructor PRO dag

Zondag 24 maart 2019
Body-World te Putte

ClubJoy Logo small

ClubJoy Convention

Zaterdag 15 juni 2019
Black & White Sportsclub te Breda

ClubJoy Logo small

ClubJoy Instructor PRO dag 2019

Zondag 29 september
Body-World te Putte

ClubJoy Logo small

ClubJoy Convention

Zaterdag 23 november 2019
Black & White Sportsclub te Breda

ClubJoy instructors hebben de mogelijkheid om een aantal keer per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold in hun favoriete programma’s. Wij adviseren dringend om in ieder geval 3 momenten bij te wonen. Wij stellen dat een sportclub, in de rol van werkgever, deelname aan de 3 dagen tot een arbeidsvoorwaarde bestempelt. Een Convention geeft een inspiratie boost en een Instructor PRO dag geeft een instructor extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… de ‘basis’ om uw team optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

ClubJoy Convention

Tijdens de Convention worden de allernieuwste releases van de 10 ClubJoy programma’s door de ClubJoy Master Trainers gepresenteerd. Dit in de vorm van workouts en workshops. Bovendien worden er interessante groepsfitness gerelateerde lezingen aangeboden. Het is een mooie TEAMdag waarbij je gehele instructors team weer ge-update en geïnspireerd wordt. Dit is een ‘members only’ dag. ClubJoy members ontvangen ruimschoots voor aanvang een uitnodiging om deel te nemen.

Solid Sound Convention

ClubJoy organiseert samen met Solid Sound de Solid Sound Convention. Dit is de grootste ééndaagse convention van Europa. Je kunt deelnemen aan groepsfitness workouts in diverse disciplines. Dance, hiphop, pilates, yoga, cyle, functional training etc. Natuurlijk zijn ook alle ClubJoy workouts vertegenwoordigd. Bovendien kun je interessante lezingen volgen en is er een shopping street. De Solid Sound Convention is een unieke beleving voor fitness trainers, groepsfitness instructeurs, managers en fitness fanaten.

ClubJoy Instructor PRO dag

De Instructor PRO dag is een bijscholing en inspiratiedag voor ClubJoy instructors om ze naar een hoger level te tillen. De dag bestaat uit zowel lezingen (theorie), workshops (technieksessies) alsook workouts van de allernieuwste ClubJoy releases. Voor deze volledig verzorgde dag vragen wij een deelnamebedrag van 39 euro (ex. btw) per persoon. U ontvangt tijdens de dag tevens een lunch en, na afloop, een certificaat.

ClubJoy Kwartaaldag

Doelstellingen van de Conventions:

 • Het creëren van een beleving die bijdraagt aan het enthousiasme van de instructors.
 • Het creëren van een sportief dagje uit met collega’s en met andere ClubJoy instructors
 • Inspiratie opdoen op het gebied van presentatie skills.

Doelgroepen:

Een Convention is een sportief dagje uit voor het gehele team waarbij de volgende doelgroepen aan hun trekken komen:

 • Manager
 • Groepsfitness coördinator
 • Groepsfitness docent

 

Kenmerken van onze events

 • Ruime parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • Goede en schone kleedkamers
 • Gastvrije ontvangst
 • Goede horeca
 • Aanwezigheid van veel adviseurs van ClubJoy
 • Een goede mogelijkheid tot het inwinnen van info over ClubJoy
 • Het kunnen ervaren van de nieuwste ClubJoy programma’s
 • Een uitgebreid programma
 • De mogelijkheid om met het gehele team te ervaren en te genieten

 

15 JAAR CLUBJOY: HET FEEST IS COMPLEET

Van pionieren tot de lancering van FitSnacks.TV Het is dit jaar feest bij ClubJoy. De aanbieder van uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s in de fitness bestaat alweer vijftien jaar. Een periode waarin de fitnesssector is veranderd en waarin ClubJoy...

Lees meer

Club in beeld: Go FiT Boom

Voor de juni-editie van Club in Beeld Interviewden wij Nick De Voecht, Zaakvoerder en eigenaar van GO FiT Boom! Een middelgroot gezellig fitness centrum waar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding hoog in het vaandel staan. Nick vertelt o.a. over het ruime...

Lees meer