fbpx

Specialisatiedag

SPECIALISATIEDAG

Heb jij de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen als ClubJoy instructor?

Deze dag is speciaal voor ervaren instructors die hun diploma reeds op zak hebben en behoefte hebben aan BIJSCHOLING!

De combinatie van onze muziek en onze choreo is slechts een percentage van het succes van jouw workout. De rest van het succes is afhankelijk van jouw competenties!
Jezelf bijscholen = jezelf gemotiveerd houden
Betere competenties = vollere lessen

Laat je inspireren! Een goed ontwikkelde instructor brengt meer plezier voor de sporters! Dat is de essentie van SHARE THE FUN!

Wat kun je verwachten?

Uiteraard de Masterclass van de nieuwste lesuitgave

Twee inspirerende lezingen

Een uitgebreide techniektraining

Een deelnamecertificaat en een verzorgde lunch

Wanneer
Zaterdag 10 juni 2017
Van 11:15 – 16:00 uur
Voor de programma’s : ClubJoy Power, Cycle, Fit&Shape, Step

Zondag 26 november 2017
Van 11:15 – 16:00 uur
Voor de programma’s : ClubJoy Yoga, Battle, Dance/Fiesta

Locatie
Black & White Sportsclub
Takkebijsters 2
Breda (Nederland)

Kostprijs
€ 49,- (excl. BTW) per persoon.

Lezing: Ontwikkeling naar Meesterschap

Ivar Roos

De Specialisatiedag staat volledig in het teken van het ontwikkelen van jezelf, ofwel meesterschap. Maar wat is dat nou eigenlijk? Meesterschap zou je eenvoudigweg kunnen definiëren als een zeer goede beheersing van het vak. Tijdens deze lezing maken wij de vertaling naar meesterschap binnen het vakgebied van de groepsfitness docent. Welke bouwstenen maken jou de perfecte docent en hoe ontwikkel je die bouwstenen nou eigenlijk? Sta jij open voor het proces om beter te worden in alle vijf de bouwstenen van het lesgeven? Dansen als Michael Jackson, techniekbeheersing als Bruce Lee en performen als Jim Carey. Een utopie, maar onze mastertrainers helpen je graag om een stap verder te komen in de richting van meesterschap.

Lezing: in 5 stappen naar vollere lessen

Marije de Vries

Lesgeven voor een volle zaal is het allerleukste wat er is. Nog leuker is het als je ziet dat deelnemers speciaal voor jouw les komen. Elke week een volle zaal is het grootste compliment voor een instructeur. Maar wat als je op een minder populair tijdstip lesgeeft, of jij net een nieuw uur gestart bent? En wat doe je als je merkt dat deelnemers stoppen, of liever bij een collega sporten? Word je dan onzeker, omdat jouw collega wel die volle zaal trekt? Allemaal vragen die uit de praktijk gegrepen zijn. In deze workshop leer je meer over het opstarten van een nieuw succesvol lesuur, het creëren van een volle zaal en krijg je de beste tips om succesvol te worden én te blijven.

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer
CLUB IN BEELD – HÈT SPORTCENTRUM IN OLDEBERKOOP

CLUB IN BEELD – HÈT SPORTCENTRUM IN OLDEBERKOOP

Bij Hèt Sportcentrum in Oldeberkoop ben je echt lid van een “club”. Ieder lid krijgt persoonlijke aandacht en waardering. ClubJoy interviewde eigenaar Fred Ernst om meer te weten te komen over deze Friese fitnessclub met een compleet en uitgebreid aanbod aan services....

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!