fbpx

Aanbod voor leden van Het Fitnessnetwerk

AANBOD VOOR LEDEN VAN HET FITNESSNETWERK

Voor fitnessclubs die aangesloten zijn bij Het Fitnessnetwerk heeft ClubJoy een speciaal pakket-aanbod. Leden kunnen een pakket bestaande uit 3 tot 4 ClubJoy LIVE programma’s afnemen voor een prijs van €299 per maand.

Voor meer informatie over dit pakket of over de afzonderlijke programma’s, kun je contact opnemen met ClubJoy. Ook indien je meer wilt weten over onze opleidingen of ClubJoy Virtual, staan wij je graag te woord.

 

Waarom groepsfitness?

Ruim 85% van de sporters sluiten een lidmaatschap af omdat ze bepaalde fysieke doelstellingen willen behalen. Dit zijn doelstellingen zoals een betere conditie, een strakker lichaam, gewichtsverlies etc. De klant verwacht dat de sportclub hem hierbij gaat helpen en dat hij bij zijn sportclub ook een plezierige stimulans vindt om de workouts vol te blijven houden. Met andere woorden, boeiende en resultaatgerichte effectieve workouts die fun zijn om te volgen is wat klanten van hun sportclub verwachten. Indien dit uitblijft, zijn leden vaak snel weer weg.

Om leden te behouden is het belangrijk dat leden gemotiveerd blijven en het plezierig vinden om regelmatig naar de sportclub te komen om te trainen. Een aangename omgeving waar mensen samen kunnen trainen is één van de meest stimulerende factoren die er is. Door samen te sporten, door onderlinge relaties op te bouwen met andere sporters en instructeurs, door sporten een leuke en sociale aangelegenheid te maken, blijven leden gemotiveerd om te blijven trainen. Binden middels plezier is het doel!

GROEPSFITNESS is hierbij een zeer goed middel en van een enorme toegevoegde waarde voor retentiemanagement. Dagelijks staan de communicatielijnen met tientallen en soms honderden klanten wijd open tijdens (en tevens voor en na) de groepsfitnesslessen. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat leden die groepslessen volgen hun club vaker bezoeken, langer lid blijven, zorgen voor meer kwalitatieve referenties, bereid zijn om meer te betalen en hun sportclub niet snel inruilen voor een budgetclub om de hoek.

Groepsfitness is de meest effectieve manier om een maximaal aantal leden regelmatig te laten trainen. Met een goed draaiend groepsfitness segment in je club heb je een aantal “tools” in handen zoals: de instructeur, de muziek, de sfeer, de aankleding van je groepslesruimte, de energie van de deelnemers en de connectie die er ontstaat tussen de leden en instructeurs en de leden onderling. Maar alleen als het segment op de juiste wijze gemanaged wordt, zal het ook daadwerkelijk resultaat opleveren.

Waarom ClubJoy?

Voor het ontwikkelen van uitgebalanceerde, veilige, plezierige groepsfitnessprogramma’s die bij de deelnemers de gewenste resultaten opleveren, is heel wat ervaring en kennis vereist.

ClubJoy werkt met de beste choreografen en trainers en investeert veel tijd en geld om geweldige groepsfitness programma’s te ontwikkelen. Ieder kwartaal opnieuw worden de nieuwste releases van onze programma’s aan honderden sportclubs in meerdere landen geleverd. Dit doen we al 15 jaar, we hebben hiermee heel wat ervaring en expertise opgebouwd.

Onze groepsfitness-concepten staan garant voor trainingstechnisch hoogwaardige workouts die resultaten opleveren en bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van je leden.

Als manager/zaakvoerder/eigenaar kun je er gerust op zijn dat jouw instructeurs altijd correct opgebouwde lessen geven aan je leden indien je samenwerkt met ClubJoy. Jouw instructeurs worden bovendien ondersteund met opleidingen, kwartaalworkshops en conventions om ze up to date te houden, te motiveren en te inspireren.

ClubJoy live programma’s, virtuele workouts, instructor opleidingen, evenementen en support helpen bij het behalen van positieve zakelijke resultaten voor jouw club!

 

AANBOD VOOR LEDEN VAN HET FITNESSNETWERK

Voor fitnessclubs die aangesloten zijn bij Het Fitnessnetwerk heeft ClubJoy een speciaal pakket-aanbod. Leden kunnen een pakket bestaande uit 3 tot 4 ClubJoy LIVE programma’s afnemen voor een prijs van €299 per maand.

Voor meer informatie over dit pakket of over de afzonderlijke programma’s, kun je contact opnemen met ClubJoy. Ook indien je meer wilt weten over onze opleidingen of ClubJoy Virtual, staan wij je graag te woord.

 

ClubJoy VIRTUAL

Naast LIVE groepslessen heeft ClubJoy ook een ruim aanbod aan VIRTUELE groepslessen. De laatste paar jaren groeit de vraag naar virtuele groepsfitnesslessen in rap tempo. Het is een trend die niet te onderschatten is en zeker zal blijven.

Naast live lessen biedt ClubJoy ook Virtuele lessen. ClubJoy heeft een groot assortiment aan virtuele lessen variërend in lengte, intensiteit en soort workout. ClubJoy Virtual® is een perfecte aanvulling op het aanbod aan live lessen. Het gaat om de juiste verhoudingen. Kwalitatief hoogwaardige en plezierige live groepslessen met goede instructeurs in de piekuren en een gevarieerd programma aan professionele virtuele workouts in de daluren.

De hoofdredenen waarom steeds meer fitnessclubs virtuele groepsfitnesslessen aanbieden zijn:

  • Je neemt afscheid van de daluren in je groepsleszaal. De groepsles zaal wordt de hele dag door gebruikt, de kostbare m2 worden benut.
  • De groepsles kan altijd doorgaan. Je hebt een conceptuele backup bij bijvoorbeeld afwezigheid/ziekte van je instructeur of tijdens de vakantieperiode (zomerrooster).
  • Je hebt een extra trainingstool voor onder andere korte workouts. Virtuele workouts kunnen bijvoorbeeld geïntegreerd worden in het trainingsschema van je leden.
  • Groepsfitness wordt toegankelijker voor alle leden. Ook leden die ’s avonds niet kunnen/willen sporten kunnen groepslessen volgen op elk gewenst uur van de dag. Leden die zich minder op hun gemak voelen in een drukke groepsleszaal zullen zich tijdens een virtuele les meer op hun plaats voelen. Virtueel is laagdrempelig en kan als “doorgeefluik” dienen voor live lessen.
  • Door virtuele lessen te combineren met live lessen creëer je een nieuw soort beleving. Terwijl de virtuele workout video afspeelt, is er een live instructor in de zaal aanwezig die de deelnemers coacht, motiveert en corrigeert.

Contact informatie ClubJoy België

Telefoon: 011 650068

Email: info@clubjoy.be

Website: www.clubjoy.be

 

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!