fbpx
ClubJoy Fight Mix

ClubJoy

FIGHT MIX

ClubJoy Fight Mix is een geweldige martial arts work-out op contrastrijke muziek. Technieken uit verschillende vechtsporten, zoals karate, kickboksen, kungfu en capoeira, nemen je mee in een ultieme fight experience. Dynamische trap- en stoottechnieken worden afgewisseld met hartslagverhogende elementen en spierverstevigende oefeningen voor met name de benen. Je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Is ClubJoy Fight Mix iets voor mij?

ClubJoy Fight Mix is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht en door middel van vechtsporttechnieken wil werken aan fysieke en mentale fitheid. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt daarbinnen je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginnende of gevorderde sporter: iedereen werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Fight Mix.

Hoe ziet een ClubJoy Fight Mix les eruit?

De ClubJoy Fight Mix training kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. Je leert alle trappen en armtechnieken, voordat je het eindgevecht aangaat. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende trap of stoot. Tijdens deze uitdagende training geven de sfeer en denkwijze van het Verre Oosten je de mogelijkheid los te komen van de sleur van alledag.

ClubJoy SPECIALS

CLUBJOY FIGHT MIX IS ONDERDEEL VAN HET CLUBJOY SPECIALS PAKKET

ClubJoy SPECIALS bestaat als pakket uit negen programma’s, allen in een 30-minuten format. De programma’s kunnen gecombineerd worden om tot een work-out van een uur te komen (mix and match) of de ClubJoy SPECIALS programma’s kunnen afzonderlijk als work-outs van een half uur aangeboden worden.

ClubJoy SPECIALS is een totaalpakket, dit biedt clubs en instructeurs een grote mate van flexibiliteit. De ClubJoy SPECIALS programma’s zijn niet afzonderlijk af te nemen.

Hier tref je een overzicht van alle programma’s waar het ClubJoy SPECIALS pakket uit bestaat:

ClubJoy Fight Mix
ClubJoy Fight Mix

Voordelen ClubJoy FIGHT MIX

 • De muziek, de martial arts moves en jouw coach zorgen voor inspiratie, motivatie en fun.
 • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
 • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les.
 • Door diverse opties geschikt voor beginners en gevorderden.
ClubJoy Fight Mix

Resultaten ClubJoy FIGHT MIX

  • Je werkt effectief aan je conditie, coördinatie, balans, spierversterking en vetverbranding.
  • Positief effect op je energieniveau, figuur, zelfvertrouwen en algehele fitheid.
  • Tijdens een ClubJoy Fight Mix les verbrand je ongeveer 300 calorieën.

 

  Share the Fight & Share the fun!

  Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

  Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

   

  U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

  Je bent succesvol ingeschreven!