fbpx
ClubJoy Step

Wat is ClubJoy Step®?

ClubJoy Step® is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Op aanstekelijke muziek corrigeer je je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat motiveren door je coach.

Voor wie is ClubJoy Step®?

ClubJoy Step® is voor iedereen die doelgericht wil trainen. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen werkt aan een eigen doelstelling. Doen en niet denken staan tijdens de les centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid.

Hoe ziet een ClubJoy Step® les eruit?

Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau en tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig.

Benefits ClubJoy Step®

  • Afwisselende en uitdagende lessen.
  • Simpel, effectief en leuk om te doen.
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
  • Verschillende soorten muziek zorgen voor inspiratie, motivatie en fun.

Results ClubJoy Step®

  • Verbetering van je conditie en figuur dankzij hoge vetverbranding.
  • Spierversterking van je boven- en onderlichaam.
  • Tijdens ClubJoy Step® les verbrand je ongeveer 600 calorieën.

ClubJoy Waar te volgen

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!