fbpx
CLUBJOY STELT VOOR AANGESLOTEN CLUBS € 1.000.000 ONLINE OPLEIDINGSBUDGET BESCHIKBAAR BIJ OPLEIDINGSINSTITUUT START2MOVE!

Persbericht, maandag 18-05-2020

Opleidingsinstituut Start2Move en ClubJoy werken intensief samen. Omdat de tijd op z’n zachts gezegd niet mee zit deze dagen, is er het idee ontstaan om een “inspiratiebudget” vrij te maken. Elke bij ClubJoy aangesloten sportclub kan daarom 1500 euro online & on demand opleidingstegoed verzilveren. Dit opleidingstegoed kan worden besteed in de maanden juni, juli en augustus; vooralsnog is het bericht dat clubs de komende maanden gesloten moeten blijven. Deze periode kan goed worden benut voor een stuk bijscholing of het volgen van een nieuwe opleiding. Ook als sportclubs eerder weer hun deuren kunnen openen, blijft de actie voor dezelfde periode van kracht.

Start2Move
Directeur van Start2Move Michel Looije: “Je kennis up-to-date houden is, juist in deze tijd, belangrijker dan ooit. Er is in korte tijd nogal wat veranderd en er gaat nog veel meer veranderen. Heb je er al over nagedacht hoe je jouw klant (meer) op afstand kunt begeleiden? Hoe zit het met online antropometrie wanneer je jouw klant niet eens meer kunt aanraken om bijvoorbeeld vetpercentage te meten? Wat is de invloed van deze crisis op het stress-level en wat voor gevolgen heeft dit op de kwaliteit van slapen?  Buikvet geeft een verhoogd risico zo blijkt, hoe coach je jouw klant naar een gezondere leefstijl? Zomaar een greep uit de vele vragen waar je als fitnessprofessional op korte termijn mee te maken gaat krijgen. Wij zijn daarom verheugd dat we samen met ClubJoy onze klanten kunnen helpen de benodigde kennis up-to-date te houden”


ClubJoy

Volgens ClubJoy directeur en Start2Move mede-eigenaar Marc Neijland is de actie bedoeld om ondernemers in deze lastige tijd een extra steuntje in de rug te bieden. “Het is voor onze collega’s in de fitnessbranche geen eenvoudige tijd. Wij hebben met onze bedrijven de mogelijkheid om trouwe leden extra ondersteuning te bieden. Dat hebben we in eerste instantie gedaan door FitSnacks.TV beschikbaar te maken voor sportclubs, daar wordt nog steeds massaal en met veel succes gebruik van gemaakt. Ook zijn we onze leden tegemoetgekomen met een stuk extra financiële compensatie voor de gedwongen coronasluiting. Met deze stap willen we graag nog eens extra waarde bieden aan onze leden.

Bovendien hebben we ook nog een overbruggingsaanbieding voorbereid om weer goed op te kunnen starten in de periode na corona. Deze zullen we in de komende weken aan onze leden presenteren.” Ons motto gedurende deze crisis luidt #wedoenhetsamen. Als we met elkaar meedenken en steunen, ben ik ervan overtuigd dat we met z’n allen sterker de crisis doorkomen.”

Het budget is exclusief vrijgemaakt voor de bij ClubJoy aangesloten sportclubs. Leden krijgen aankomende week een mail met meer informatie hoe zij zich kunnen aanmelden.

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!