+31 10 7420107 info@clubjoy.be

ClubJoy lessen nu ook virtueel

okt 26, 2014

ClubJoy goes global with VIRTUAL!

Virtuele groepslessen zijn een nieuwe trend in de fitnessmarkt waar ClubJoy in samenwerking met het bedrijf Virtual Training Concepts op in is gesprongen. Van bijna alle ClubJoy live programma’s is een virtuele variant beschikbaar. De virtuele programma’s worden in meerdere talen uitgebracht zoals Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en Spaans.

Virtuele groepslessen zijn in essentie bedoeld als uitbreiding van de services van sportclubs, om leden de mogelijkheid te geven om op elk gewenst moment van de dag een favoriete groepsles te kunnen volgen. Voor ondernemers in de fitnessbranche is het een mooie kans om daluren met een relatief lage investering meer rendabel te maken. Zo kunnen in de daluren virtuele lessen (continu) gedraaid worden. Op deze manier wordt de zaal, die anders toch vaak leeg staat, optimaal benut en de vierkante meters worden efficiënt gebruikt. Tijdens de piekuren kunnen dan tevens de live lessen aangeboden worden.

ClubJoy VIRTUAL werkt hierin samen met First Impression uit Tilburg. First Impression is gespecialiseerd in de verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur in de zakelijke markt. Zij hebben in de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd in de fitnessbranche en daarnaast veel ervaring op het gebied van narrowcasting. Deze combinatie heeft de basis gevormd voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtual fitness platform.

De Nederlandstalige ClubJoy VIRTUAL workouts lopen exact gelijk met de ClubJoy kwartalen, waardoor “live-lessen” van ClubJoy op het zelfde moment virtueel in te halen zijn door uw klanten.

De beschikbare virtuele programma’s zijn: Power, Cycle, Yoga, Dance, Fiesta, Battle, Core (30 min.), Step, Fit (30 min.), Shape (30 min.) en Fit&Shape.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op middels:
Email: info@clubjoy.be
Telefonisch: 011-650068

VTC PowerVTC CycleVTC Yoga

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!