fbpx
ClubJoy Dance

Wat is ClubJoy Dance®?

ClubJoy Dance® is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijlnaar de andere dansstijl: Disco, Latin, Club, Hiphop en Streetdance. ClubJoy Dance®is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten je te laten zweten.

Voor wie is ClubJoy Dance®?

ClubJoy Dance® is voor iedereen die dansend wil werken aan je conditie. ClubJoy Dance® is uitdagend, maar gaat zover als je kunt. De coach blijft je motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: samen heb je veel plezier terwijl je intensief aan je lichaam werkt.

Hoe ziet een ClubJoy Dance® les eruit?

Zodra de muziek aan gaat, gaan jouw voeten van de vloer en je armen de lucht in. Alweer een nummer voorbij en weer op naar de volgende. Stilstaan is geen optie en je heupen gaan los alsof je op de stranden van Rio danst. Daarna ga je direct door naar het volgende nummer waarbij hip hop moves uit de laatste MTV clip je uitdagen.

Benefits ClubJoy Dance®

  • Dansmoves en muziek door de jaren heen: herkenning en fun!
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
  • Samen uit je dak terwijl je calorieën verbrandt.
  • Je leert moves van diverse dansstijlen.

Results ClubJoy Dance®

  • Verbetering van je conditie en figuur.
  • Je wordt een ster op de dansvloer.
  • Tijdens de ClubJoy Dance® les verbrand je ongeveer 450 calorieën.
ClubJoy Waar te volgen

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!