fbpx
Op zondag 23 november organiseren wij de ClubJoy Knowledge Convention op de prachtige locatie van de Black and White Sportsclub te Breda (NL). Bij ClubJoy aangesloten clubs kunnen met het gehele team deelnemen aan deze convention.

Deze ClubJoy Convention staat in het teken van kennisoverdracht en verdieping. Dit bereiken we enerzijds door tijdens de masterclasses te werken met kleinere groepen, waardoor er meer individuele aandacht is. Tevens bieden we verdieping aan rondom het kwartaalthema: plyometrie. Onze eigen mastertrainer – Mindy Thoolen – beschikt over een enorme lading kennis over diverse trainingsvormen. Deze kennis deelt zij graag met jou tijdens een interactieve clinic over plyometrie.

Kortom: voor €24,95 (per persoon exclusief BTW) word je als ClubJoy instructor weer helemaal bijgespijkerd en kun je tijdens de dag genieten van een heerlijke lunch. Wacht niet te lang met inschrijven. Een vroege aanmelding biedt meer garantie op jouw gewenste lesdeelname.

Maak er een TEAMdag van! Samen voor Succes!

 

Het kwartaalpakket (met de muziek-cd en de lanceringsposters) ontvang je in de week van 25 november 2019 op jouw sportclub. Op het evenement zelf wordt niets uitgereikt. De choreografie wordt tevens in de week van 25 november 2019 beschikbaar gesteld. Vanaf deze datum kun je de choreografie met jouw eigen inlogcode downloaden via de member area van deze website.

TIPS OM TIJDENS HET HERFSTSEIZOEN TE SPORTEN

TIPS OM TIJDENS HET HERFSTSEIZOEN TE SPORTEN

De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan, dit betekent dat het kouder, natter en sneller donker is. Lekker thuis blijven en op de bank Netflixen is hierdoor vaak aantrekkelijker dan de weg naar de sportclub. Het is soms moeilijk om de motivatie te vinden om te...

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!