fbpx

Op zaterdag 15 juni organiseren wij de ClubJoy Knowledge Convention op de prachtige locatie van de Black and White Sportsclub te Breda (NL). Bij ClubJoy aangesloten clubs kunnen met het gehele team deelnemen aan deze convention.

Deze ClubJoy Convention staat in het teken van kennisoverdracht en verdieping. Dit bereiken we door het werken met kleinere groepen, waardoor er meer individuele aandacht is. Tevens leggen we meer focus op de verdieping van techniek en cueing. Voor €24,95 (per persoon) wordt je als ClubJoy instructor weer helemaal bijgespijkerd en kun je tijdens de dag genieten van een heerlijke lunch. Wacht niet te lang met inschrijven. Een vroege aanmelding biedt meer garantie op jouw gewenste lesdeelname.

Onze trainers staan iedere instructor graag en met veel plezier te woord. Ga na de work-out dan ook naar de trainer toe en stel vragen. Wij zijn er om jullie team beter te maken en om te luisteren naar jullie vragen of opmerkingen!

Maak er een TEAMdag van! Samen voor Succes!

Het kwartaalpakket (met de muziek-cd en de lanceringsposters) ontvang je in de week van 27 mei 2019 op jouw sportclub. Op het evenement zelf wordt niets uitgereikt. De choreografie wordt tevens in de week van 27 mei 2019 beschikbaar gesteld. Vanaf deze datum kun je de choreografie met jouw eigen inlogcode downloaden via de member area van deze website.

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!