fbpx
ClubJoy Battle

Wat is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit de Tai Chi, karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen. Maar ClubJoy Battle® is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Voor wie is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Battle®.

Hoe ziet een ClubJoy Battle® les eruit?

Een ClubJoy Battle® les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.

Benefits ClubJoy Battle®

  • Fysieke en mentale training in één.
  • Oosterse denkwijze geeft je inspiratie.
  • Optimale ontspanning door inspanning.
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.

Results ClubJoy Battle®

  • Verbetering van je conditie, vetverbranding en coördinatie.
  • Meer mentale rust en evenwicht.
  • Tijdens de ClubJoy Battle® les verbrand je ongeveer 650 calorieën.
ClubJoy Waar te volgen

FITNESS TRENDS 2020

Trends komen en gaan, maar het is altijd interessant om te kijken welke trends waarschijnlijk de volgende zijn. Nu het laatste kwartaal van 2019 aanbreekt, blikken we graag vooruit op de te verwachten trends in 2020. Hieronder een aantal voorspellingen die wij...

Lees meer

TIPS OM TIJDENS HET HERFSTSEIZOEN TE SPORTEN

De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan, dit betekent dat het kouder, natter en sneller donker is. Lekker thuis blijven en op de bank Netflixen is hierdoor vaak aantrekkelijker dan de weg naar de sportclub. Het is soms moeilijk om de motivatie te vinden om te...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!