+31 10 7420107 info@clubjoy.be

Club in beeld: TopForm Gullegem

dec 10, 2014

Enthousiasme, positiviteit  en innovatie zijn sleutelwoorden tot succes

Maak kennis met pioniers Gino en Elsje. In 1992 zijn zij gestart in de fitnessbranche. Als één van de eersten in Gullegem startten zij met het geven van groepslessen. Als jong en dynamisch koppel wilden zij hun club een naam geven die vitaliteit uitstraalt en tevens gemakkelijk te onthouden is: TopForm.

Al meer dan 20 jaar bieden Gino en Elsje groepslessen en danslessen aan voor alle leeftijden. Aerobic, step en BBB vielen toen en vallen nu nog steeds goed in de smaak en ook de danslessen zoals kinderdans en jazzdance brengen veel volk op de been. Door de jaren heen heeft Topform ook de trends zoals callanetics, spinning, Tae BO en uiteraard Zumba, Bokwa en Hip-Hop nauwlettend in de gaten gehouden en gevolgd.

Topform is enige jaren geleden gestart met ClubJoy Cycle, Power en Vitaal. Cycle 29 was hun eerste release. Het leuke aan deze lessen vinden Gino en Elsje dat zij steeds kunnen terugvallen op een goede basis en vaste herkenbare patronen. De lessen zijn goed gestructureerd en zorgen ervoor dat tijd overblijft voor het stoppen van energie en creativiteit in onder andere de danslessen.

Zumba is en blijft nog steeds de meest populaire les op dit moment. Daarnaast zijn ClubJoy Cycle, ClubJoy Step en Total Body Conditioning het meest in trek onder de leden van TopForm.  Op 23 januari opent de club een 3de zaal, waarin ze actiever aan de slag kunnen met Milon, naast groepslessen een van de hoofdactiviteiten. Zodoende krijgen zij nog een extra zaal vrij voor groepslessen en tevens meer ruimte voor nieuwe projecten.

Gino en Elsje zijn zelf warme en sociale mensen die houden van persoonlijk contact met hun klanten. Hier zijn zij beiden veel mee bezig en dat is ook wat je voelt op het moment dat je bij TopForm over de drempel stapt. Vanuit deze visie organiseert TopForm dit jaar een leuke kersthappening voor de volwassenen en een kerstfeest voor de kids.

Als ondernemerstip willen Gino en Elsje collega ondernemers graag meegeven dat het belangrijk is om realistisch te kijken naar de huidige marktsituatie, maar dat we vooral met zijn allen positief moeten kijken naar de toekomst. Het is belangrijk om passie en enthousiasme voor de branche te behouden, te blijven innoveren en het publiek tijdig te verrassen met nieuwigheden die een meerwaarde bieden.

Gino en Elsje, heel erg bedankt voor jullie medewerking en het kijkje in jullie club!

 

foto (2) foto (1) foto

 

Mindy Thoolen

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!