+31 10 7420107 info@clubjoy.be

Club in Beeld: TECHNOFIT in Kasterlee

mei 18, 2015

Geef je klanten constant de nodige aandacht en adviezen

In deze editie van Club In Beeld maken we kennis met Technofit in Kasterlee waar duursporter Bart Van De Water zaakvoerder is. Wij interviewden Technofit’s gepassioneerde sportinstructeur Marc Van Doninck over dit multifunctionele middelgrote fitness centrum waar het altijd leuk vertoeven is vanwege de familiale sfeer. Door een ruim aanbod aan sportactiviteiten komen mensen van alle leeftijden sporten en is er voor ieder wat wils. Jong en oud, van beginnende tot gevorderde fitnessliefhebber, iedereen is van harte welkom om te sporten én te ontspannen.

Marc legt uit dat de naam Technofit destijds ontstaan is door een samentrekking van het technische aspect van de toestellen die van het merk Technogym zijn, en het sportieve aspect van fitness. In de ruime fitnesszaal staat een groot assortiment aan Technogym toestellen die recentelijk allemaal vervangen zijn door een nieuwe moderne lijn. De gediplomeerde instructeurs van Technofit zorgen voor een persoonlijke en professionele begeleiding en helpen graag om verantwoord te fitnessen met een programma op maat.

Naast fitness staan er bij Technofit ook diverse groepslessen op het programma zoals Spinning, ClubJoy Power®, ClubJoy Battle®, Zumba plus Abs en Core. Als officieel SPINNING centrum met 20 jaar ervaring, is Spinning de topper van Technofit samen met Zumba. Als derde topper is ClubJoy Power® ook een zeer populaire en de snelst groeiende les. Marc geeft aan dat de lessen ClubJoy Battle® plus Abs en Core in volle groei zijn. Dit mede dankzij Technofit’s gediplomeerde lesgevers die constant bijscholing volgen en steeds super gemotiveerd klaar staan voor alle klanten. Naast de klanten die fitnessen en groepsfitnessen, krijgen wielrenners ook een goede begeleiding door de opleiding van de zaakvoerder en lesgevers. CONSTANTE BIJSCHOLING is het motto van Technofit.

De instructeurs van Technofit zien wij al jarenlang iedere keer weer naar onze ClubJoy Kwartaaldagen en Conventions komen. Of het nu in Leuven, Antwerpen, Groot-Bijgaarden of Utrecht is, iedere keer zijn ze weer van de partij. Via deze weg willen wij van ClubJoy, graag van de gelegenheid gebruik maken om te vertellen dat we het super fijn vinden en het enorm waarderen dat al die instructeurs van diverse sportclubs telkens weer vol enthousiasme aan onze evenementen deelnemen. Op de vraag waarom Technofit destijds besloten heeft om met ClubJoy te gaan samenwerken, antwoordt Marc dat ze hier bijna 10 jaar geleden voor kozen omdat Technofit een extra professioneel groepslesaanbod aan hun klanten wilde aanbieden.

Speciaal voor de klanten en ook om goede doelen te steunen, worden er het gehele jaar door evenementen georganiseerd bij Technofit. Zo werd afgelopen december voor de tweede maal een hele avond sport (met jogging, Battle en Spinning)  georganiseerd voor ”MUSIC FOR DEBRA”. Op 27 maart werd de actie “KOM OP TEGEN KANKER” bij Technofit in het daglicht gezet met een loopevent plus Battle en Spinning trainingen. Marc vertelt dat Technofit in de zomer maanden een eigen vrouwen en mannen wielerploeg heeft, elke week maken ze een rit door de mooie Kempen om achteraf te genieten van een lekkere Leffe. Daarnaast zijn er elke laatste zondag van de maand loop-trainingen als voorbereiding op een hele of halve marathon in november. Momenteel loopt er een “ fit en slank naar strand” actie en met Pinksteren is er een Open Deur weekend. Op “Pinksterzaterdag” is er een trailrun, op Pinksterzondag zijn er de gehele dag demo’s van de groepslessen en op Pinkstermaandag> gaat er een Spinning marathon door (meer info op de Facebookpagina en de website van Technofit).

Naast fitnessen, het volgen van groepslessen en het deelnemen aan diverse sportieve evenementen en activiteiten, kun je bij Technofit na het sporten gratis van de sauna gebruik maken en wie iets wil drinken na een workout, kan terecht in onze gezellige sportkafee. Ook voor niet-sporters, fietsers of wandelaars staat de koffie steeds klaar. Wil je een kleurtje of even wat uitrusten, dan kan je ook altijd de zonnebank reserveren. Dus voor iedereen is er wat wils.

Als tip wil Marc iedereen meegeven om je klanten constant de nodige aandacht en adviezen te geven.

Marc, hartelijk bedankt voor de medewerking aan Club In Beeld en heel veel succes en plezier bij het organiseren van komende evenementen!

 www.technofit.be

 

spinning-over-technofit IMG_5239 IMG_5245 groepsles-over-technofit

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!