fbpx

Voor de juni-editie van Club in Beeld Interviewden wij Nick De Voecht, Zaakvoerder en eigenaar van GO FiT Boom! Een middelgroot gezellig fitness centrum waar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding hoog in het vaandel staan. Nick vertelt o.a. over het ruime aanbod van GO FiT Boom, de geplande activiteiten en deelt zijn ondernemerstip met ons.

Wat voor een sportclub is GO FiT Boom en wat bied je aan je leden?

GO FiT Boom staat voor een sociale sfeer en kwalitatieve begeleiding. We bieden live groepslessen en begeleiding aan in de vorm van een all-in abonnement.

 

Wat is onderscheidend aan GO FiT Boom?

Wij hebben verschillende ruimtes voorzien. We hebben een cardiozone, krachtzone, groepsleszaal en een grote functionele ruimte. Daarnaast gaan we elk nieuw lid standaard een aangepast schema bezorgen met uitleg en opvolging.

We kennen onze klanten zo goed als allemaal bij voornaam en kennen grotendeels hun sportgeschiedenis waardoor we een goed contact hebben met hen. Op deze manier zijn onze klanten niet enkel individuele sporters maar een groep vrienden die elkaar hebben leren kennen door het sporten.

 

Bij GO FiT Boom wordt ook een uitgebreid programma aan groepslessen aangeboden. Welke groepslessen staan er zoal op het rooster en welk programma is het populairst?

Wij bieden de volgende lessen aan:

– ClubJoy Power

– Cycle

– ClubJoy Yoga

– 55+

– ClubJoy Fiesta

– ClubJoy Fit & Shape

ClubJoy Power en cycle zijn het populairst!

 

Waarom heb je voor ClubJoy gekozen?

Bij ClubJoy heb je een ruim aanbod aan groepslessen en de choreo en muziek zijn leuk opgebouwd. De lessen zijn ook duidelijk uitgeschreven en goed aan te leren bij de deelnemers.

 

Staan er speciale events of acties op de planning de komende maanden?

In de zomer is het rustiger met de groepslessen maar nadien gaan we de lessen terug promoten. Tijdens de zomer gaan we leuke dingen organiseren voor onze klanten zoals een BBQ en familiedag. We zullen tijdens de zomer ook verschillende outdoor trainingen organiseren. Dit zal onder de vorm van bootcamp e.d. zijn.

 

Als we versneld vooruitspoelen, waar staan jij en GO FiT Boom een jaar van nu?

Binnen een jaar hopen we onze leden nog meer keuze te kunnen geven in het lespakket. We zouden dan in de voormiddag meer groepslessen willen geven en de weekends meer vullen met lessen. Verder willen we onze begeleiding nog verder professionaliseren en optimaliseren. Door onze trainers constant bij te scholen kunnen we dit bereiken.

 

Wat is jouw ondernemerstip voor collega sportclubs?

Probeer je eigen stijl te ontwikkelen en focus je niet te veel op andere clubs. Doe wat jij graag doet en probeer je daarin te onderscheiden. I.v.m. de lessen: zoek uit welke soort lessen je publiek graag doet. Dat aanbod kan je gaan uitbreiden en probeer dan met andere lessen een ander doelpubliek aan te spreken, zo kan je nieuwe leads genereren.

Bovendien probeer ik een goed team op te bouwen. Het Go FiT Boom team is een heel jong team (ik zelf ben pas 27 jaar), we durven anders te denken dan wat standaard is en we durven nieuwe dingen te proberen.

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!