+32 11 650068 info@clubjoy.be

Club in Beeld: FITALITY CLUB AARTSELAAR

okt 17, 2016

In deze editie van Club in Beeld staat Fitality Club Aartselaar in de kijker. ClubJoy interviewde Karin Iijima. Karin is coördinator van de groepslessen bij deze sportclub waar de focus ligt op persoonlijke aandacht en het behalen van de persoonlijke doelen van de leden.

 

Wat voor sportclub is Fitality Club Aartselaar en wat bied je aan je leden?

Een gezellige familiale club waarbij de coaches nauw contact hebben met de leden. De zaakvoerder staat ook al 20 jaar in de club.
Wij focussen op het resultaat dat de leden willen behalen. Hierbij staan resultaattraining, Personal Training en groepslessen centraal. We hebben daarnaast ook nog een zone voor functionele training.

 

Wat is onderscheidend aan Fitality Club Aartselaar?

We innoveren continu en spelen in op de nieuwste trends. Kwaliteit vinden we ontzettend belangrijk, zowel op het vlak van coaching als op infrastructuur. Daarom investeren we regelmatig in nieuwe materialen en worden de coaches en de lesgevers regelmatig bijgeschoold.
Het feit dat we de leden heel nauw opvolgen via ons Fitality-coachingssysteem, maakt dat we enorm veel resultaat bereiken met onze leden.

 

Bij Fitality Club Aartselaar wordt ook een uitgebreid programma aan groepslessen aangeboden. Welke groepslessen staan er zoal op het rooster en welk programma is het populairst?

We hebben een uitgebreid rooster waarbij we bij cycling ook nog onderscheid maken tussen Fatburning en Fitality Cycle. De cyclinglessen zijn hartslaggestuurd en de leden kunnen hun hartslag volgen op een groot scherm.

Daarnaast hebben we groepslessen waaronder Xco, Total Body Workout, BBB-Fatburning, Abs&Shape, Zumba, Attack en Fit’n Fun voor onze fitplussers. En natuurlijk ook de ClubJoy lessen zoals Power, Step en Yoga.

De populairste groepslessen bij ons in de club zijn momenteel Core Stability, ClubJoy Power en de cyclinglessen.

 

Waarom heb je voor ClubJoy gekozen?

Vanwege de prijs-kwaliteitverhouding is het de beste keuze en de opleidingen en conventies die jullie aanbieden zijn zeer interessant!

 

Staan er speciale events of acties op de planning de komende maanden?

Voor de fietsers bieden we wintertraining aan die tijdens de winter hun conditie op peil willen houden. Dit doen we door extra trainingen aan te bieden gedurende 4 maanden. Leden en niet-leden kunnen hier gebruik van maken. Naast de extra cycling-lessen krijgen ze ook uitleg over de supplementen en zijn er extra functionele trainingen en core stability lessen voorzien.

In november zullen we het 20-jarig bestaan van Fitality vieren door een etentje en een feest te organiseren voor al onze leden.

In december voorzien we een nieuwe Kick-Off waarbij we de leden van verschillende lessen van een half uur laten proeven. Hier horen dan ook altijd een hapje en een drankje bij!

 

Als we versneld vooruitspoelen, waar staan jij en Fitality Club Aartselaar een jaar van nu?

Vermits de fitnessbranche zich blijft evolueren, gaan we ervoor zorgen dat we mee zijn met de nieuwste trends.

 

Wat is jouw ondernemerstip voor collega sportclubs?

Stilstaan is achteruitgaan. Blijven vernieuwen is de boodschap!

https://www.fitalityclubs.be/

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!