fbpx

In deze editie van Club in Beeld staat Fit Out Wingene in de kijker. ClubJoy interviewde zaakvoerder Inge Mercy over deze gezellige sportclub die voor iedereen toegankelijk is. Jong, oud, mensen die gewicht willen verliezen, mensen die revalideren, rolstoelgebruikers, iedereen kan bij Fit Out Wingene terecht. Op een gezonde manier sporten, gewichtsverlies en groepslessen zijn de troeven van deze sportclub.

Op onze vraag waar de naam van Fit Out Wingene vandaan komt antwoordt Inge dat de naam een afgeleide is van het vroegere Fit-Out. Toen ze vorig jaar Fit-Out overnamen, vroegen Inge en haar team zich af wat ze met de naam moesten doen. Van de vorige eigenaar mochten ze de naam behouden dus was de keuze vlug gemaakt: “Fit Out Wingene”.

Fit Out Wingene is een club waar men kan trainen in een gemoedelijke sfeer en waar iedereen elkaar kent. Er kan met begeleiding of zonder begeleiding getraind worden. De keuze is aan de klant. Het hoofddoel is om mensen te helpen in beweging te komen en dat men goesting en plezier krijgt om te sporten. Het boeken van resultaat op korte en lange termijn is hierbij belangrijk. In dit segment spelen ook de groepslessen van ClubJoy een rol.

Inge vertelt dat ze na de overname van Fit-Out vorig jaar, ook lid zijn geworden van ClubJoy. Mindy (Accountmanager) is ClubJoy bij haar komen voorstellen. Inge vindt het een mooi pakket en zover zijn ze heel tevreden over de samenwerking. Inge: “De groepslessen worden heel goed in elkaar gezet en bovendien vind ik de ClubJoy Kwartaaldagen super leuk “merci aan het hele team!”

De meest populaire groepslessen zijn Spinning/ClubJoy Cycle en daarbij Step en ClubJoy Power. In september start Fit Out Wingene ook met ClubJoy Yoga.

Inge vertelt dat er is geen massa volk is maar dat er wel een hele goede sfeer is. Bovendien is het leuk dat deelnemers van uiteenlopende leeftijden aan de groepslessen meedoen en er veel plezier aan beleven.

ClubJoy vraagt of er bij Fit Out Wingene nog speciale evenementen of acties op de planning staan voor de komende maanden. Inge geeft aan dat er in het eerste weekend van september een open deur weekend gepland is. Tijdens dit weekend wordt het nieuwe programma voor komende winter voorgesteld en tegelijkertijd wordt dan meteen de vernieuwde groepsleszaal in gebruik genomen.

Als ondernemerstip wil Inge het volgende meegeven: “Investeer in je groepslessen van ClubJoy. Er is zeker een publiek voor groepslessen, misschien niet meer de massa van vroeger maar zeker weten, ze zijn er nog !!!!”

Inge, hartelijk bedankt voor de medewerking aan Club In Beeld. Heel veel plezier samen met het team van Fit Out Wingene, Emmanuel, Jonas en Jimmy bij het vol enthousiasme geven van je groepslessen en aanbieden van diverse andere faciliteiten aan je klanten. Tot snel bij één van onze evenementen!

Website: www.fitoutwingene.be

Fit Out Wingene 2 bew  Fit Out Wingene 3 bew  Fit Out Wingene 4 bew

 

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!