fbpx

In 2015 al 15 jaar een begrip in Heiveld

In deze editie van Club in Beeld maken we kennis met Easy Fit Heiveld en eigenaresse Sofie Peeters. In 2015 bestaat de club 15 jaar en ook Sofie viert dan haar 15-jarig jubileum.

2014 was een druk jaar voor Sofie. Haar hele club werd onderworpen aan een verbouwing. Meer ruimte, meer mogelijkheden en een vernieuwde uitstraling zijn hiervan het resultaat. Easy Fit Heiveld start haar 15de bestaansjaar dus met een vernieuwde look en feel.  Om de leden mee te laten genieten zullen gedurende het hele jaar acties en evenementjes worden georganiseerd met het 15-jarig bestaan als thema.

Ook in 2014 zijn al een aantal leuke evenementen de revue gepasseerd. Zo heeft in november een speciale vierdaagse plaatsgevonden. 4 Dagen lang werd het hele lesrooster omgegooid en werden de groepslessen per 25 minuten gegeven. De voornaamste doelen van deze vierdaagse waren ledenwerving, mensen vanuit de fitness kennis laten maken met groepslessen en een jaar van verbouwing en onrust positief afsluiten.

Ook heeft Easy Fit Heiveld rondom deze doelen in november een roeiwedstrijd georganiseerd. Een maand lang mochten leden proberen een zo goed mogelijke tijd neer te zetten op 500 meter. De hoofdwinnaar van ieder geslacht won een maand gratis sporten. Daarnaast konden de snelsten binnen verschillende leeftijdscategorieën leuke kleine prijzen winnen. Met dit soort kleine attenties richting leden zorgt Sofie ervoor dat ze haar leden bij de club betrekt en dit past precies bij het soort club dat zij wil zijn.

Easy Fit Heiveld is vooral een club met een huiselijke sfeer. Iedereen voelt zich goed en welkom. Daarnaast is de club gericht op resultaat voor haar leden.  Het motto, “specialist in uw resultaat” brengt dit duidelijk naar buiten toe. Binnen de club kunnen mensen gebruik maken van fitnessfaciliteiten, groepslessen, de milon cirkel, personal training, medische begeleiding en voedingsconsulten. Vooral het medisch aspect is een troef binnen Easy Fit Heiveld. Sofie is officieel van beroep Kine en Manueel therapeut. Dit stelt haar in staat om de begeleiding van mensen een stapje hogerop te brengen en daarmee ook meer binding te creëren met haar leden.

Easy Fit werkt al sinds 2005 samen met ClubJoy. Zij zijn toen gestart met Power en Step. Dit zijn nog steeds vaste waarden binnen de club. De Yoga is hier sinds 2011 bijgekomen en ook dit programma begint goed aan te trekken. Cycle varieert met het seizoen. Naast de gestandaardiseerde lessen zijn ook Zumba en BBB nog steeds goedlopende lessen binnen het centrum. In het begin heeft Sofie zelf nog een aantal lessen geven, waaronder ClubJoy Power. Hoewel dit haar altijd goed is bevallen, richt zij zich nu meer op het management in de club en de persoonlijke begeleiding van haar leden.

Als ondernemerstip wil Sofie iedereen meegeven om te positief te blijven en te blijven geloven in jezelf, ook als het allemaal eventjes niet meezit.

Sofie, bedankt voor je medewerking aan Club in Beeld. Vanuit ClubJoy van harte gefeliciteerd met het 15-jarig bestaan van je club!

Website: www.easyfitheiveld.be

Mindy Thoolen

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!