fbpx

EasyFit Gent is deze keer de club die we onder de aandacht brengen in onze maandelijkse rubriek. ClubJoy interviewde Freddy Depaepe die Clubmanager van deze sportclub is. Freddy is een achttal jaar geleden begonnen als actief lid bij EasyFit Gent en vier jaar geleden is hij zelf ClubJoy groepslessen gaan geven. Daarna kreeg hij de kans om Clubmanager te worden. Deze functie oefent hij nu sinds een jaar uit. Hij heeft naar eigen zeggen van zijn hobby zijn beroep gemaakt.

Uit welke mensen bestaat jullie team en wat zijn hun kwaliteiten/specialisaties?

Momenteel bestaat ons team uit drie vaste leden (soms aangesterkt door een uitzendkracht). Ons team bestaat uit Rory, Cindy en mezelf. Ik sta in voor het grootste deel van de club. Ik zorg dat alles in goede banen loopt en houd de administratie ook volledig in het oog. Zelf ben ik Milon coach en lesgever van ClubJoy. Momenteel geef ik tweemaal per week ClubJoy Power en ClubJoy Challenge. Cindy is ook Milon coach en zij is onze vaste Spinning lesgeefster. Zij helpt mij daarnaast ook met administratieve taken. Als laatste hebben we Rory. Dit is onze krachtpatser. Rory is ook Milon coach en is gespecialiseerd in krachttraining. Hij zorgt voor de krachtschema’s en voedingsschema’s. Samen zijn we een sterk team en vullen we elkaar goed aan.

Wat voor sportclub is EasyFit Gent en wat bieden jullie aan leden?

EasyFit Gent is meer dan een gewone fitnessclub. Om te beginnen bieden wij de Milon cirkel aan, wat een totaal nieuw concept van fitnessen is. Wij zijn eigenlijk meer een Miloncentrum waar je ook kan komen fitnessen. Wij bieden aan onze leden persoonlijke begeleiding en zij worden ook blijvend opgevolgd tot ze hun doel bereikt hebben. Daarna helpen we ze om dit te behouden. Blijven bewegen en gezond eten is hierbij heel belangrijk. Wij bieden ook veel extra’s aan in de club zoals gratis drank, gratis voedingsadvies, sauna, douches, groepslessen. Alles is in onze formules inbegrepen. Maar vooral de sfeer is fantastisch bij ons in de club. Wij kennen al onze leden persoonlijk en hier hebben de mensen een naam.

Hoe lang zijn jullie al lid van ClubJoy en waarom hebben jullie voor ClubJoy gekozen?

Als ik mij niet vergis zijn we al een vijftal jaar lid van ClubJoy. De reden waarom we voor ClubJoy gekozen hebben is omwille van het totaalpakket. Er is een uitgebreide keuze aan programma’s, voor elk wat wils. Deze zijn ook zeer gebruiksvriendelijk ontwikkeld en zeer duidelijk uitgelegd. Iedereen kan hier aan mee doen en instappen te allen tijde. Dit is volgens mij ook de reden waarom het zo populair is.

Wat is jullie meest populaire groepsles en waarom?

Dit is een moeilijke. Ze zijn allemaal heel populair, maar als ik dan een keuze moet maken, is het toch de ClubJoy Dance die er een beetje uitschiet. Onze groepszaal zit meestal goed vol bij alle ClubJoy lessen. Toch een goed gemiddelde van 20 personen elke keer. Zowel mannen als vrouwen nemen deel.

Staan er nog speciale events of acties op de planning de komende maanden?

Momenteel is het heel rustig want het is vakantie. Maar in het najaar proberen we elke keer bij speciale gelegenheden ook speciale lessen te geven. Bijvoorbeeld met Halloween komen de mensen verkleed naar de lessen en met de kerstdagen doen we ook altijd leuke dingen of verkleedpartijen. De club wordt hierbij elke keer versierd. Natuurlijk kijken alle lesgevers ook elke keer steevast uit naar de nieuwe conventies van ClubJoy. De eerstvolgende op 20 september mag je ons zeker terug verwachten.

Wat is jouw ondernemerstip voor collega sportclubs?

Maak van je club een tweede thuis voor de klanten. Maak van de klanten je vrienden, ken iedereen bij naam. Maar ken ook hun problemen en doelstellingen en help ze hierbij. Je klanten moeten er naar uitkijken om te komen sporten. De fitness moet geen sleur zijn maar iets om naar uit te kijken. Zo krijg je een club met een fantastische sfeer en toffe mensen. En met programma’s zoals van ClubJoy is de sfeer compleet in de club.

Freddy, hartelijk bedankt voor de medewerking aan Club In Beeld! We zien jou en je team graag weer tijdens de Solid Sound Convention op 20 september!

Website: http://www.easyfitpremium.be/vestiging/easy-fit-gent-sint-amandsberg/

sfeerfoto 1 sfeerfoto 2 sfeerfoto 3

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!