+31 10 7420107 info@clubjoy.be

Club in Beeld: BodyLounge Olen – Stand out from the croud!

nov 14, 2014

Een kijkje in de club waar de roots van onze nieuwe Power presenter Kayo liggen!

In deze editie van club in beeld hebben we een speciale gast: Bodylounge Olen. We nemen een kijkje bij de club waar onze nieuwe ClubJoy Power presenter Kayo zijn lesgeefkwaliteiten heeft ontdekt en ontwikkeld.

Bodylounge Olen is de club van Kris Renders en Gert Boeckx. Kris is fitnessinstructeur en afslankconsulent van beroep en daarnaast fanatiek sporter. Ook Gert is fanatiek met sport bezig. Van beroep is hij daarnaast kinesist en osteopaat. Een gouden duo met passie en kennis! Het idee om samen een fitnesscentrum te openen is ontstaan op de behandeltafel van Gert tijdens de nazorg van een sportblessure. De naam Bodylounge kwam vervolgens in beeld tijdens een bespreking over de inrichting en stijl binnen de club. Een “lounge” toets in de inrichting leidde tot het ontstaan van de naam Bodylounge.

Bij Bodylounge is iedereen welkom en worden klanten niet als nummer gezien, maar als specifieke individuen, elk met een eigen doelstelling en eigen behoeften. Jong, oud, dik en dun, iedereen wordt met evenveel enthousiasme en aandacht benaderd. Tijd voor de klant is belangrijk, niet alleen voor het maken van een trainingsschema of het behandelen van specifieke lichamelijke klanten, maar ook voor een vlotte babbel!

De club onderscheidt zich daarnaast door een beperkt maar sterk aanbod: fitness, groepslessen, en afslankbegeleiding. In alles wat zij doen staat de persoonlijke relatie met de klant centraal. Naast het eigen aanbod, werkt Bodylounge samen met de kine praktijk die zich in hetzelfde gebouw bevindt. Daardoor kunnen klanten met rugklachten en nekklachten of mensen die na een (sport)ongeval of operatie moeten revalideren probleemloos terecht.

Aanvankelijk gaf Bodylounge enkel freestyle groepslessen. De klassiekers! Na enkele jaren zagen zij echter de inschrijvingen voor deze lessen teruglopen en was het tijd om een nieuwe weg in te slaan en nieuwe klanten aan te trekken. In 2011 hebben zij besloten met ClubJoy Power aan de slag te gaan. Vanaf dag 1 was het een voltreffer en sinds vorig jaar zijn daar Yoga en Core bijgekomen. ClubJoy Power blijft echter de meest populaire les! Deze keuze voor ClubJoy hebben zij gemaakt vanwege de goede muziek, leuke choreografieën en duidelijke structuur voor de lesgevers.

Het eerstvolgende evenement voor de club is de ClubJoy kwartaaldag op 14 december. Dan zal Kayo zijn debuut maken als presenter. Iets waar Bodylounge ontzettend trots op is! Vanuit het clubgevoel willen zij Kayo met zoveel mogelijk mensen komen ondersteunen tijdens deze mijlpaal.

Een ondernemerstip van deze gezellige en doelgerichte club: blijf je onderscheiden van de lowbudget clubs, investeer in begeleiding en opleiding, zorg voor gemotiveerd en enthousiast personeel en specialiseer je in een welbepaald gebied. Stand out from the croud!

BodyLounge Olen
BodyLounge Olen BodyLounge Olen

 

 Mindy Thoolen

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

THE BIGGEST MIND FUCK EVER: WAT DOET HET MET JOU?

Het taalgebruik in de titel laat weinig aan gissen over. We worden met onze branche collectief onderwerpen aan de grootste uitdaging ooit! Alle media-aandacht, lobby’s, protestacties of bezoeken van overheden op sportlocaties ten spijt: het heeft helemaal, maar dan...

Lees meer

Schrijf je in voor updates over onze evenementen, opleidingen en ClubJoy nieuws

Geen zorgen, ons nieuws is interessant, leuk en relevant. Je ontvang geen 'overload' aan emails van ons.

 

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van een e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clubjoy.be. 

Je bent succesvol ingeschreven!