ClubJoy Fiesta

Wat is ClubJoy Fiesta®?

ClubJoy Fiesta® is een simpele en heel aanstekelijke dans workout. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®.

Voor wie is ClubJoy Fiesta®?

ClubJoy Fiesta® is voor iedereen die al swingend een volledige workout wil. Als je eenmaal de feestelijke workoutsfeer hebt geproefd, wil je niet anders meer. Vanwege de laagdrempeligheid is ClubJoy Fiesta® geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, kortom iedereen die van een feestje houdt.

Hoe ziet een ClubJoy Fiesta® les eruit?

De muziek bepaalt de sfeer tijdens de ClubJoy Fiesta® les. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. Iedere week oefen je met de verschillende moves totdat je deze onder knie hebt. Zo wordt de intensiteit steeds hoger. Iedereen heeft plezier op de dansvloer en daardoor heb je niet in de gaten dat je effectief werkt aan je lichaam. Vol nieuwe energie ga je weer naar huis.

Benefits ClubJoy Fiesta®

  • Zeer aanstekelijk en effectief.
  • Eenvoudige dansmoves, dus iedereen kan meedoen.
  • Boost met positieve energie.
  • Leuke muziek die zorgt voor inspiratie, motivatie en een leuke sfeer.

Results ClubJoy Fiesta®

  • Verbetering van je conditie, ritmegevoel en figuur.
  • Moves met veel impact op BBB-zone (Buik, Billen, Benen).
  • Tijdens de ClubJoy Fiesta® les verbrand je ongeveer 450 calorieën.

ClubJoy Waar te volgen

CLubJoy Fiesta

15 JAAR CLUBJOY: HET FEEST IS COMPLEET

Van pionieren tot de lancering van FitSnacks.TV Het is dit jaar feest bij ClubJoy. De aanbieder van uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s in de fitness bestaat alweer vijftien jaar. Een periode waarin de fitnesssector is veranderd en waarin ClubJoy...

Lees meer

Club in beeld: Go FiT Boom

Voor de juni-editie van Club in Beeld Interviewden wij Nick De Voecht, Zaakvoerder en eigenaar van GO FiT Boom! Een middelgroot gezellig fitness centrum waar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding hoog in het vaandel staan. Nick vertelt o.a. over het ruime...

Lees meer