ClubJoy Dance

Wat is ClubJoy Dance®?

ClubJoy Dance® is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijlnaar de andere dansstijl: Disco, Latin, Club, Hiphop en Streetdance. ClubJoy Dance®is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten je te laten zweten.

Voor wie is ClubJoy Dance®?

ClubJoy Dance® is voor iedereen die dansend wil werken aan je conditie. ClubJoy Dance® is uitdagend, maar gaat zover als je kunt. De coach blijft je motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: samen heb je veel plezier terwijl je intensief aan je lichaam werkt.

Hoe ziet een ClubJoy Dance® les eruit?

Zodra de muziek aan gaat, gaan jouw voeten van de vloer en je armen de lucht in. Alweer een nummer voorbij en weer op naar de volgende. Stilstaan is geen optie en je heupen gaan los alsof je op de stranden van Rio danst. Daarna ga je direct door naar het volgende nummer waarbij hip hop moves uit de laatste MTV clip je uitdagen.

Benefits ClubJoy Dance®

  • Dansmoves en muziek door de jaren heen: herkenning en fun!
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
  • Samen uit je dak terwijl je calorieën verbrandt.
  • Je leert moves van diverse dansstijlen.

Results ClubJoy Dance®

  • Verbetering van je conditie en figuur.
  • Je wordt een ster op de dansvloer.
  • Tijdens de ClubJoy Dance® les verbrand je ongeveer 450 calorieën.

ClubJoy Waar te volgen

15 JAAR CLUBJOY: HET FEEST IS COMPLEET

Van pionieren tot de lancering van FitSnacks.TV Het is dit jaar feest bij ClubJoy. De aanbieder van uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s in de fitness bestaat alweer vijftien jaar. Een periode waarin de fitnesssector is veranderd en waarin ClubJoy...

Lees meer

Club in beeld: Go FiT Boom

Voor de juni-editie van Club in Beeld Interviewden wij Nick De Voecht, Zaakvoerder en eigenaar van GO FiT Boom! Een middelgroot gezellig fitness centrum waar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding hoog in het vaandel staan. Nick vertelt o.a. over het ruime...

Lees meer