ClubJoy Battle

Wat is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit de Tai Chi, karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen. Maar ClubJoy Battle® is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Voor wie is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Battle®.

Hoe ziet een ClubJoy Battle® les eruit?

Een ClubJoy Battle® les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.

Benefits ClubJoy Battle®

  • Fysieke en mentale training in één.
  • Oosterse denkwijze geeft je inspiratie.
  • Optimale ontspanning door inspanning.
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.

Results ClubJoy Battle®

  • Verbetering van je conditie, vetverbranding en coördinatie.
  • Meer mentale rust en evenwicht.
  • Tijdens de ClubJoy Battle® les verbrand je ongeveer 650 calorieën.

ClubJoy Waar te volgen

15 JAAR CLUBJOY: HET FEEST IS COMPLEET

Van pionieren tot de lancering van FitSnacks.TV Het is dit jaar feest bij ClubJoy. De aanbieder van uitdagende gestandaardiseerde groepslesprogramma’s in de fitness bestaat alweer vijftien jaar. Een periode waarin de fitnesssector is veranderd en waarin ClubJoy...

Lees meer

Club in beeld: Go FiT Boom

Voor de juni-editie van Club in Beeld Interviewden wij Nick De Voecht, Zaakvoerder en eigenaar van GO FiT Boom! Een middelgroot gezellig fitness centrum waar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding hoog in het vaandel staan. Nick vertelt o.a. over het ruime...

Lees meer